Играчка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Играчка

Няма нищо по-хубаво от това да зарадваме едно дете с подарък, независимо дали има конкретен повод. А какъв по-добър подарък за детето от играчка. На пазара има толкова голямо разнообразие от стоки и продукти за забавление на деца, че често изборът може да е по-скоро труден, отколкото улеснен.

На какво да обърнем внимание при купуване на играчка?

Когато избирате играчка, на първо място, се съобразете с интересите на детето и с неговата възраст. В магазините се предлага наистина огромен избор от играчки. Обикновено върху опаковките на различните стоки е указана препоръчителната възраст, за която е предназначена дадена играчка. При боядисаните играчки, боята не трябва да се лющи, защото частиците могат да се погълнат. Играчките трябва да отговарят на изискванията за безопасност, което най-често е указано със стикер, трябва да има указания на български език, инструкции за употреба и предупредителни текстове.

Какви играчки да изберем?

За бебета са подходящи различните дрънкалки, залъгалки, гумени играчки, издаващи различни звуци и светещи в различни цветове.

За деца между 1 и 2 годинки са подходящи различни играчки, които могат да се търкалят, бутат или редят – пирамиди, елементи, които се поставят в различни форми. Чрез тях се развиват уменията с ръцете.

От 2 до 5-годишните деца биха се зарадвали както на играчки, които могат да носят със себе си – кукли, плюшени мечета и т.н., така и на ролевите игри, които имитират ежедневните дейности – строителни инструменти, готварски печки, прахосмукачки.

Пъзелите и конструкторите също представляват интерес. За по-малки деца те са с по-големи част и опростени форми. Чудесен избор са и различните книжки с приказки, за оцветяване, с лепенки и т.н. За по-големи деца може да изберете тротинетка, колело и други.

В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти и специални предложения на магазините, които продават играчки. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящата играчка на достъпна и разумна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!