Изкуствена трева

Намерихме 1 резултат за Изкуствена трева в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Изкуствена трева.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Изкуствена трева

Ако сте собственик на спортно игрище, което давате под наем или имате красив двор, който искате да използвате за отдих, навярно ще Ви се наложи да изберете изкуствена трева, с която да обзаведете площта. В наши дни е изключително лесно да намерим подходящата за нуждите ни настилка, а за наша радост цените не са прекалено високи. Все пак има някои неща, които трябва да уточним, когато избираме изкуствена трева за дома или работното си място.

Какво трябва да знам, когато избирам изкуствена трева? Какви цени да очаквам?

Важно е да преценим първо каква е основата, върху която ще поставим изкуствената трева. Най-често това са бетон, асфалт или динамична основа, която е изградена от няколко пласта натрошени камъни и дренаж. На пазара се предлагат различни дължини и ширини на ролките изкуствена трева, които трябва да съобразим с мястото, с което разполагаме. Освен това можем да избираме различна височина на косъма на тревата спрямо собствените си желания. Изкуствената трева е добро решение за извънградските ни къщи, вилите, селските къщи, които не можем да поддържаме с обикновена, бързо избуяваща трева, както и за нашата градина, за хотели и ресторанти. Добре е да се знае, че има трева за вътрешна и външна употреба, а също така и избор между няколко цвята. Повечето видове изкуствена настилка се изграждат от полипропилен. Цената на изкуствената трева е между 5 и 25 лева за кв.м.

Откъде да си купя изкуствена трева?

В магазините на „Praktis”, “DOMKO”, “Praktiker”, “Baumax” и др. Когато избирате настилка за своя дом или работа, винаги се консултирайте с информацията на нашата страница. Така ще спестите пари, а и време, защото ще знаете къде се предлагат промоционални продукти.