Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Изтривалка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 133 магазина
Виж всички магазини

Информация за Изтривалка

Голяма част от замърсяванията в дома ни са внесени с обувките – кал, песъчинки, различни боклуци. Всички сме се сблъсквали с неприятните кални отпечатъци, които трябва да измием веднага, защото засъхват и се разнасят допълнително. За да предпазим дома си от всичко това е добре да използваме изтривалка. Така ще избегнем дребните и едри частици, а и ще си спестим време за почистването им.

Какви изтривалки има?

Обикновено изтривалките се поставят на входната врата – от вътрешната или от външната страна. Изтривалките могат да са произведени от памук, велур, полипропилен, кокос, каучук и други. Изтривалките от велур или памук са предпочитани за поставяне във вътрешни помещения, тъй като се зацапват и имат по-силно абсорбиращо свойство. Каучуковите изтривалки са удобни, защото могат да се измият лесно под течаща вода.

За поставяне на входната врата се препоръчват кокосовите изтривалки, тъй като са издръжливи. Предлагат се и изтривалки, които комбинират кокос и каучук, кокос и метална тел. Изтривалките могат да са двулицеви. Изтривалките могат да са с различни размери, но най-разпространените правоъгълните изтривалки са 60 см Х 40 см. Другата популярна форма за изтривалки е полукръг. Разнообразието от цветове и шарки е голямо.

Другите модерни изтривалки са за вграждане. Те могат да са с мокетни, гумени вложки и имат алуминиев профил.

Откъде да купим изтривалка?

Ще намерите голямо разнообразие от изтривалки за Вашия дом в магазините за обзавеждане и декорация – Аико, Комо, Домко, Икеа, Бриколаж, Практикер, Практис, JYSK и други. Може да се запознаете със специалните промоции и атрактивни отстъпки, които предлагат магазините, бързо и лесно в Broshura.bg. Така ще може да изберете и закупите най-подходящата изтривалка на разумна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!