Изтривалка

Намерихме 3 резултата за Изтривалка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 3 промоции за Изтривалка. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Изтривалка и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Изтривалка

Голяма част от замърсяванията в дома ни са внесени с обувките – кал, песъчинки, различни боклуци. Всички сме се сблъсквали с неприятните кални отпечатъци, които трябва да измием веднага, защото засъхват и се разнасят допълнително. За да предпазим дома си от всичко това е добре да използваме изтривалка. Така ще избегнем дребните и едри частици, а и ще си спестим време за почистването им.

Какви изтривалки има?

Обикновено изтривалките се поставят на входната врата – от вътрешната или от външната страна. Изтривалките могат да са произведени от памук, велур, полипропилен, кокос, каучук и други. Изтривалките от велур или памук са предпочитани за поставяне във вътрешни помещения, тъй като се зацапват и имат по-силно абсорбиращо свойство. Каучуковите изтривалки са удобни, защото могат да се измият лесно под течаща вода.

За поставяне на входната врата се препоръчват кокосовите изтривалки, тъй като са издръжливи. Предлагат се и изтривалки, които комбинират кокос и каучук, кокос и метална тел. Изтривалките могат да са двулицеви. Изтривалките могат да са с различни размери, но най-разпространените правоъгълните изтривалки са 60 см Х 40 см. Другата популярна форма за изтривалки е полукръг. Разнообразието от цветове и шарки е голямо.

Другите модерни изтривалки са за вграждане. Те могат да са с мокетни, гумени вложки и имат алуминиев профил.

Откъде да купим изтривалка?

Ще намерите голямо разнообразие от изтривалки за Вашия дом в магазините за обзавеждане и декорация – Аико, Комо, Домко, Икеа, Бриколаж, Практикер, Практис, JYSK и други. Може да се запознаете със специалните промоции и атрактивни отстъпки, които предлагат магазините, бързо и лесно в Broshura.bg. Така ще може да изберете и закупите най-подходящата изтривалка на разумна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах