Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Интерин Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 8

    Открихме: боя леко интерин 2,5л за

    Бриколаж брошура до 21.03.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 131 магазина
Виж всички магазини

Информация за Интерин

Боядисването на стените може да освежи помещението, а и да промени цялостния му интериор. На пазара има голямо разнообразие от марки и видове продукти, предназначени за боядисване на стени и тавани, но много популярен е Леко Интерин.

Какво представлява Интерин?

Интерин е част от серията „Леко”, продукт на българския производител на бои, лакове и индустриални покрития – Оргахим. Леко Интерин е вододисперсионна боя и е предназначена за боядисване на вътрешни стени и тавани. Тя е клас 3 на износоустойчивост, което я прави подходяща за помещения, в които престоят на хора е по-голям. Продуктът се характеризира с бързо съхнене и лесно почистване. Освен това, Интерин осигурява дишане на стените.

Как да използваме Леко Интерин?

Леко Интерин може да се нанася с четка, валяк или пистолет. Повърхностите трябва да са предварително почистени от прах и замърсявания, като трябва да са сухи. След нанасяне на първия слой боя се препоръчва изчакване до пълното му изсъхване, преди да се нанесе втория, като времето нужно за изсъхването е около 4 часа. 

Продуктът се продава както бял, който може да се тонира машинно, така и в цветова гама от повече от 20 цвята. Разфасовките също са разнообразни, като с 1 л. е достатъчен за слой на около 12 кв. м.

Откъде да купим Интерин?

Може да намерите различни разфасовки и цветове на вододисперсионна боя Леко Интерин в магазините за строителни материали – Бриколаж, Практикер, Баухаус, Баумакс, Практис, Мастерхаус, Багира, Чеочоса и други. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти и отстъпки, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете избрания продукт на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!
Великден в Broshura.bg! Виж предложенията!