Интерин Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Интерин

Боядисването на стените може да освежи помещението, а и да промени цялостния му интериор. На пазара има голямо разнообразие от марки и видове продукти, предназначени за боядисване на стени и тавани, но много популярен е Леко Интерин.

Какво представлява Интерин?

Интерин е част от серията „Леко”, продукт на българския производител на бои, лакове и индустриални покрития – Оргахим. Леко Интерин е вододисперсионна боя и е предназначена за боядисване на вътрешни стени и тавани. Тя е клас 3 на износоустойчивост, което я прави подходяща за помещения, в които престоят на хора е по-голям. Продуктът се характеризира с бързо съхнене и лесно почистване. Освен това, Интерин осигурява дишане на стените.

Как да използваме Леко Интерин?

Леко Интерин може да се нанася с четка, валяк или пистолет. Повърхностите трябва да са предварително почистени от прах и замърсявания, като трябва да са сухи. След нанасяне на първия слой боя се препоръчва изчакване до пълното му изсъхване, преди да се нанесе втория, като времето нужно за изсъхването е около 4 часа. 

Продуктът се продава както бял, който може да се тонира машинно, така и в цветова гама от повече от 20 цвята. Разфасовките също са разнообразни, като с 1 л. е достатъчен за слой на около 12 кв. м.

Откъде да купим Интерин?

Може да намерите различни разфасовки и цветове на вододисперсионна боя Леко Интерин в магазините за строителни материали – Бриколаж, Практикер, Баухаус, Баумакс, Практис, Мастерхаус, Багира, Чеочоса и други. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти и отстъпки, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете избрания продукт на изгодна цена.