Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Интимен гел Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Интимен гел

Красотата е цел на всяка жена, но тя е безполезна, ако здравето е нестабилно. За да изглеждаме и да се чувстваме добре, трябва да се грижим както за външния си вид, така и за организма си. Жените сменят често парфюми, лосиони за тяло, гримове и всякакви аксесоари, а към интимната си хигиена понякога са твърде небрежни. Използването на интимен гел по време на баня е необходимо условие, ако искаме да се чувстваме добре и да избегнем риска от инфекции.

Защо трябва да използваме интимен гел? Какви цени да очаквам?

По време на душ много от нас освежават тялото си с душ гел или течен сапун. Тази козметика обаче е неподходяща за интимните части, тъй като чрез нея се нарушава естественото равнище на Ph и това е предпоставка за развитие на микроорганизми и впоследствие гъбички. Употребата на интимен гел предпазва от подобни инфекции, а в същото време освежава тялото и го почиства добре. Продават се интимни гелове с лек аромат, както и такива, които са натурални. Препоръчително е да използвате интимен гел, който съдържа млечна киселина и лактобактерии, защото това са някои от съставките във влагалищната среда. Важно е да не прекалявате с количеството гел, по време на къпане може да сложите количество колкото грахово зърно, това е достатъчно, за да освежи и почисти кожата ви. Ако кожата Ви е твърде чувствителна и се съмнявате дали интимните гелове в магазините са подходящи за нея, можете да си купите медицински продукт от аптеката. Цените на интимните гелове варират между 3 и 13 лева според разфасовката и марката на продукта.

Откъде да си купя интимен гел?

Продукти за интимната Ви хигиена можете да купите от аптеките, някои от големите вериги магазини като „BILLA”, “Фантастико“, „Carrefour”, “Kaufland” и др. или да си поръчате от каталозите на “Oriflame” и “Avon”. Винаги се консултирайте с информацията на нашия сайт, за да знаете в кои магазини се предлагат изгодни продукти на промоция.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!