Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Инхалатор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Инхалатор

Едно от най-неприятните усещания е да не можеш да дишаш нормално. Болестите на дихателните пътища са много разпространени в държавата ни и за справянето с тях е необходим не само здравословен начин на живот, но и сериозна и системна грижа. Затова трябва всеки човек, който е болен от астма или има други проблеми при дишането, да притежава у дома си инхалатор, за да го използва всеки път, когато има нужда.

Какъв инхалатор да купя? Какви цени да очаквам?
Едни от най-използваните инхалатори са дозиращите. Поставят се в устната кухина или пред нея, като медикаментът се впръсква на дози. Вторият вид се казват небулайзери. Чрез тях медикаментът се разпръсва под формата на пара, която се асимилира под формата на маска. Другият вид инхалатори – праховите се активират по време на вдишването и могат да се използват както от възрастни, така и от деца. Преди да изберете инхалатор, консултирайте се с Вашия лекар, тъй като само той може да препоръча уреда, който съобразно Вашето здравословно състояние да повлияе добре на състоянието Ви. Ако уредът е предназначен за малкото Ви дете, е препоръчително да изберете инхалатор, който прилича на играчка. Така детето няма да се стресира от процедурите. На пазара вече има много идейни предложения, които струват между 100 и 200 лева.

Кои марки инхалатори са предпочитани? Откъде мога да купя?
„Omron”, “Microlife”,”PIC”, “Chicco” и др. са някои от предпочитаните от потребителите марки инхалатори. Може да разгледате какви модели се продават в аптеките или да проверите в „Технополис“. Не пропускайте преди това да видите брошурите, които сме качили на нашия сайт, за да сте наясно къде са най-изгодните предложения.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!