Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Кабел Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 7 от 7 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кабел

Всички помним часовете по труд и техника в училище, когато ни обясняваха основното за електрическия ток. Някои от нас са се справяли успешно със счупения звънец пред апартамента, нагласяйки правилно двете жички, които да позволят контакта и осъществяването на звуковия сигнал. Ако погледнете в стаята си още на пръв поглед ще видите минимум 3-4 кабела. Научно казано те са електрически проводници, изолирани със специален материал, но са от съществено значение за нормалното функциониране на най-използваните и необходими уреди.

Какви видове кабели има?

Кабелите се делят на няколко вида: влакнесто оптичен кабел, кабел за радиочестотно предаване, кабел за директно предаване и коаксиален кабел. Интернет доставчиците работят с различни видове кабели. Медният и оптичният кабел са в непрекъсната конкуренция и е хубаво да си изясним същността им, за да преценим какъв ни трябва. Медният кабел се състои от няколко чифта усукани изолирани медни проводника. Този вид служи за предаване насигнал на телефони, видео, глас. Има кабели с различен брой усукани двойки проводници, а също така и с различни дебелини. Недостатък при тях е сравнително бавният темп, с който информацията достига и голямото затихване в линията, заради което не са удобни за употреба при по-големи разстояния.Оптичните кабели са по-добри в това отношение, защото те се използват и за по-големи дистанции. Те предлагат и по-висока скорост, а и по-висока сигурност – не могат да бъдат подслушвани, а и благодарение на тях ще имате интернет, дори ако Ви спрат тока.

Откъде да купя кабели?

Кабели може да закупите от някой от следните магазини: „Bauhaus”, “Baumax”, “Praktiker” , Mr. Bricolage” и др. Прочетете преди това брошурите на сайта ни, за да разберете кои са актуалните промоции на пазара.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!