Калъф за телефон Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 13

    Открихме: калъф за телефон

    Техномаркет брошура до 01.05.2019
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Калъф за телефон

В днешно време мобилните телефони не са лукс, а необходимост. За да ги използваме по-дълго време трябва да ги предпазим от надраскване и замърсяване. Ако държим телефонът си в джоба или чантата, заедно с ключове или други твърди и остри предмети, при изпускане и т.н. рискуваме да увредим мобилното устройство, а това може да бъде пагубно особено за сензорните екрани на смартфоните. За да избегнем всичко това, препоръчително е да използваме калъф.

Какви калъфи за телефон има?

Калъфите от текстил се отличават със сравнително ниски цени. При тях има многообразие от десени и размери, и обикновено са под формата на торбичка. Могат да се закопчават със закопчалка или лепенка, която да предпази телефона от изваждане.

Кожените калъфи могат също да са със стандартна форма и отвор отгоре, но могат да имат капак, който се отваря хоризонтално или вертикално и да се затварят с магнит.

Много модерни са силиконовите калъфи, които предпазват основно задната част на мобилното устройство. Те имат извити краища, чрез които калъфа се прикрепя към телефона. Ако се спрете на такъв калъф, най-добре си купете и протектор за екрана. Много интересни и атрактивни са силиконовите калъфите с различни форми – с заешки уши и опашка, анимационни герои, животни и много други.

Независимо от вида на калъфа, той трябва да е съобразен с модела на мобилното устройство. Цветовете и дизайнът на калъфа зависят изцяло от Вашите лични предпочитания.

Откъде да купим калъф за телефон?

Може да намерите огромно разнообразие от калъфи за различни модели мобилни устройства както в магазините за техника, така и в Germanos, Handy и останалите търговски обекти на M-tel, Telenor и Vivacom.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!