Калъфка

Намерихме 43 резултата за Калъфка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 43 промоции за Калъфка. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Калъфка и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

14.10 - 27.10 ИКЕА
14.10 - 27.10 ИКЕА

Подобни продукти от тази категория

11.12 - 31.12 Мебели Идеа
11.12 - 31.12 Мебели Идеа
11.12 - 31.12 Мебели Идеа
09.05 - 31.12 KARE

Повече информация за Калъфка

За да имаме пълноценен сън и здравословна почивка, най-важен е изборът на подходящ матрак и възглавница. За да увеличим трайността им и да запазим техните качества, трябва да ги предпазим от замърсяване. За матраците има специални надматрачни стелки и протектори, а за възглавниците – калъфки.

Какви калъфки има? Каква да изберем?

Калъфките се разделят на два основни типа – декоративни и предпазни. Декоративните калъфки са предназначени за възглавниците, които допълват интериора на помещението. Те се използват като аксесоар, като създават уют и комфорт на дивана или леглото. Декоративните калъфки могат да са с различни цветове и десени, могат да са с гладка повърхност или да имат релефни и изпъкнали орнаменти. Декоративните калъфки могат бързо и лесно да променят цялостното излъчване на помещението, като е добре да се съчетават с дамаската на мебелите. Добре е да са изработени от материи, които се почистват лесно и могат да се перат в пералнята.

Калъфките, които са част от спалното бельо също могат да бъдат в различни цветове, материи и размери. Обикновено се предлагат в комплект с чаршафи, но може да ги закупите и отделно. Най-добре избирайте калъфки от памук, сатен или други естествени материи. Така ще избегнете риска от алергии и дразнене на кожата. Препоръчително е да няма релефни и груби шевове, които могат да наранят кожата на лицето.

Всички калъфки трябва да са съобразени с размера и вида на възглавницата, като има и калъфки за анатомични и ергономични възглавници.

Откъде да купим калъфки?

Може да намерите разнообразие от калъфки и комплекти както в магазините за домашни потреби, така и в магазините за обзавеждане и аксесоари за дома – Икеа, Комо, JYSK, Домко и т.н. В техните актуални брошури ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите желания аксесоар.