Камина Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Камина

Камината е важна част от интериорния дизайн и е чудесна алтернатива за цялостното отопление на Вашия дом! Основно значение за добрата камина имат висококачествените материали, добрата изработка, модерния и стилен дизайн - показатели, които осигуряват сигурност и комфорт за Вас и семейството Ви.

Какво да знаем преди да си купим камина?
Горивните камери при камините на дърва са изпълнени и проектирани така че, необходимият за горене въздух, се засмуква и поддава принудително чрез вентилатор от атмосферния въздух извън помещенията, които отопляват. Количеството на въздуха, който е необходим за горене може да се регулира удобно и без затруднения. Предимства на тази камина са цялостното изгаряне на дърва и малкото количество отпадък при горенето, опция за водна или суха риза и възможността да се позиционира максимално близо до стените в ъглите на жилището.
Другата опция за камина вкъщи без наличие на дърва е газовата камина. Тя дава възможност за избор къде да се отвеждат изгорелите газове и включването към комина – което може да бъде горно и задно. Лесно се инсталира, характеризира се с ниски разходи, а пламъкът може да се контролира. Предимството ѝ се крие в това че, ползва 79% по-малко енергия от камината на дърва, като същевременно има силна мощност на отопление.

На кои марки и магазини да се доверим?
Утвърдени марки на българския пазар са Дипломат, Аврора, Терма Експерт Плюс, Seguin, Беф и други. За да Ви помогнем във взимането на решението коя камина е по-подходяща за Вас сме поместили на сайта си всички промоционални оферти на големите вериги магазини близо до Вас - Mr. BricolageBauMax, BauHaus, MasterHaus, Багира и Чечосан