Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Камина Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Камина

Камината е важна част от интериорния дизайн и е чудесна алтернатива за цялостното отопление на Вашия дом! Основно значение за добрата камина имат висококачествените материали, добрата изработка, модерния и стилен дизайн - показатели, които осигуряват сигурност и комфорт за Вас и семейството Ви.

Какво да знаем преди да си купим камина?
Горивните камери при камините на дърва са изпълнени и проектирани така че, необходимият за горене въздух, се засмуква и поддава принудително чрез вентилатор от атмосферния въздух извън помещенията, които отопляват. Количеството на въздуха, който е необходим за горене може да се регулира удобно и без затруднения. Предимства на тази камина са цялостното изгаряне на дърва и малкото количество отпадък при горенето, опция за водна или суха риза и възможността да се позиционира максимално близо до стените в ъглите на жилището.
Другата опция за камина вкъщи без наличие на дърва е газовата камина. Тя дава възможност за избор къде да се отвеждат изгорелите газове и включването към комина – което може да бъде горно и задно. Лесно се инсталира, характеризира се с ниски разходи, а пламъкът може да се контролира. Предимството ѝ се крие в това че, ползва 79% по-малко енергия от камината на дърва, като същевременно има силна мощност на отопление.

На кои марки и магазини да се доверим?
Утвърдени марки на българския пазар са Дипломат, Аврора, Терма Експерт Плюс, Seguin, Беф и други. За да Ви помогнем във взимането на решението коя камина е по-подходяща за Вас сме поместили на сайта си всички промоционални оферти на големите вериги магазини близо до Вас - Mr. BricolageBauMax, BauHaus, MasterHaus, Багира и Чечосан

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!