Канапе Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 183 магазина
Виж всички магазини

Информация за Канапе

Меката мебел е най-добрият приятел на завръщащия се от работа човек. Диваните, ъглите, канапетата, фотьойлите ни се струват като меки облаци, благодарение на които се разтоварваме от стреса, натрупан през деня. Холът е на почит в дома, тъй като там се събира семейството, общува и прекарва свободното си време.

Какви канапета има? Какво да избера?

При избор на канапе за хола е добре да съобразите дали новата мебел подхожда на вече наличната в стаята. Старайте се да са в един стил и да изглеждат добре заедно. Практични са канапетата тип лежанка, чрез които можем да се изпънем удобно, гледайки телевизия например. Предлагат се авангардни модели, които приличат на спирала, извити, с кожа. Те са подходящи за артистични натури и за пространства, където има повече свободно място.  Ако искате да сте подготвени за всякакви случаи, може да купите канапе с функция сън, за да имате къде да настаните неочаквани гости. Предимство е и наличието на ракла, за да спестите място при подреждане на спалните Ви комплекти.

Какви цени да очаквам?

Цените на най-семплите канапета са между 200 и 300 лева, а ако искате да се снабдите с по-изискван или авангарден модел, трябва да приготвите между 400 и 600 лева.

Откъде да купя канапе?

Има голям избор от мека мебел в магазините на „Мондо“, „Como”, “IKEA”, “Aiko”, “Jysk”, „Явор“ и др. Разгледайте предлаганите модели канапета и направете идеалния избор спрямо Вашия вкус. За Ваше улеснение сме качили брошури на нашия сайт, за да видите в кои магазини са най-актуалните промоции.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!