Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Канапе Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 131 магазина
Виж всички магазини

Информация за Канапе

Меката мебел е най-добрият приятел на завръщащия се от работа човек. Диваните, ъглите, канапетата, фотьойлите ни се струват като меки облаци, благодарение на които се разтоварваме от стреса, натрупан през деня. Холът е на почит в дома, тъй като там се събира семейството, общува и прекарва свободното си време.

Какви канапета има? Какво да избера?

При избор на канапе за хола е добре да съобразите дали новата мебел подхожда на вече наличната в стаята. Старайте се да са в един стил и да изглеждат добре заедно. Практични са канапетата тип лежанка, чрез които можем да се изпънем удобно, гледайки телевизия например. Предлагат се авангардни модели, които приличат на спирала, извити, с кожа. Те са подходящи за артистични натури и за пространства, където има повече свободно място.  Ако искате да сте подготвени за всякакви случаи, може да купите канапе с функция сън, за да имате къде да настаните неочаквани гости. Предимство е и наличието на ракла, за да спестите място при подреждане на спалните Ви комплекти.

Какви цени да очаквам?

Цените на най-семплите канапета са между 200 и 300 лева, а ако искате да се снабдите с по-изискван или авангарден модел, трябва да приготвите между 400 и 600 лева.

Откъде да купя канапе?

Има голям избор от мека мебел в магазините на „Мондо“, „Como”, “IKEA”, “Aiko”, “Jysk”, „Явор“ и др. Разгледайте предлаганите модели канапета и направете идеалния избор спрямо Вашия вкус. За Ваше улеснение сме качили брошури на нашия сайт, за да видите в кои магазини са най-актуалните промоции.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!