Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Канелка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Канелка

Какво представлява канелката?

Различните канелки се различават по материалите, от които са произведени, което определя и тяхното предназначение. Въпреки това канелките имат идентична форма, като представляват накрайник, който има един чучур и една дръжка.

Обикновено канелките се монтират на външни чешми, от които тече само студена вода, тъй като устройството на канелката няма смесители. Тя може да е изработена от месинг, да е хромирана или никелирана. Най-често дръжката е поставена от горната страна на канелката, като тя може да е Т-образна, да е под формата на ръчка, да е сферична и други. Срещат се и канелки с дръжка под чучура, който е извит и наподобява този на традиционната чешма. В магазините ще намерите различни модели канелки, които могат да се продават и с щуцер.

За бъчви и бурета се използват дървените канелки. Те са със сходно устройство, но при тях чучурът е прав, а не извит, дръжката преминава през чучура. На пазара ще намерите и пластмасови канелки, които са предназначени за бидони или други пластмасови туби. Канелките се използват и за диспенсърите за вода.

Може да намерите канелки, които са обозначени с различни цветове – червен или син. Това е улеснение при разпознаването на топлата или студена вода, като най-често се прилага при диспенсърите за вода.

Откъде да купим канелка?

Различни видове канелки ще намерите в големите строителни магазини, обикновено при В и К – Бриколаж, Практикер, Баумакс, Практис и т.н. Разгледайте актуалните оферти за канелки на магазините. Така ще може да изберете и закупите желаната и най-подходяща канелка на разумна и достъпна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!