Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Канистер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Канистер

В шкафовете на всяка кухня има брашно, ориз, захар, сол и други сухи продукти, които трябва да са ни под ръка ежедневно. Повечето от нас използват различни кутии, бурканчета и опаковки за съхранението на продуктите. В зависимост от съдовете, които сме избрали, особено ако са взети от други хранителни стоки, е възможно сухите продукти да се овлажнят или да не са достатъчно добре защитени. За да избегнем това, на пазара се продават различни канистери.

Какво представлява канистерът?

Канистерът е вид съд за съхранение, като може да се използва за кафе, чай, захар, сол, ориз, брашно, паста, леща и други. Съдът има капак, който се затваря плътно и така продуктите са предпазени от влага, насекоми и други вредители.

Канистерът може да е произведен изцяло от стъкло, метал, порцелан и други. Много модерни са канистерите от неръждаеми метали, които имат прозорец. През него може лесно да се проследи количеството на съхранявания продукт, без да се налага отварянето на капака. Капакът може да е дървен, пластмасов, а затварянето може да е на винт или да е вакуумно. При по-малките канистери, които могат да се използват за съхранение на сухи подправки, може да има капачета с малки отвори.

В магазините ще намерите и комплекти канистери, които могат да са с еднакви или различни размери.

Откъде да купим канистер?

Ще намерите различни канистери в магазините, в които се продават домакински и кухненски съдове и пособия – Икеа, Аико, Еником М, Моббо, Метро, Кауфланд, JYSK и други. Разгледайте актуалните брошури на магазините в Broshura.bg. Така ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите най-подходящите канистери за Вашата кухня.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!