Кантар

Намерихме 1 резултат за Кантар в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Кантар.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

15.01 - 04.02 Зора

Подобни продукти от тази категория

01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy
01.01 - 31.01 Аптеки SOpharmacy

Повече информация за Кантар

Започнали сте нова диета и искате да контролирате резултатите? Или сте спортист, който държи да поддържа форма и да регулира теглото си? Имате дете, което непрекъснато се променя, расте и желаете да се информирате за състоянието му? Кантарите винаги са били сред необходимите вещи в дома, а сега са още по-важни, имайки предвид факта, че затлъстяването се очертава като един от най-сериозните проблеми за подрастващите.

Какви функции притежават добрите кантари?

Благодарение на тези малки уреди можем всъщност да установим общото си телесно състояние, в това число положението на костната и мускулната маса, процента на мазнините в тялото, предимствата на модерните кантари е, че съхраняват някои от измерванията, а по този начин можем лесно да следим състоянието си през различни периоди. Устройствата вече разполагат и с функция за автоматично изключване, а някои от тях имат и часовник на дисплея.

Какъв кантар да избера и къде мога да разгледам различните видове?

 “E-Boda”, “Healthy Line”,”Tefal”, “Crown”,”Medisana” са някои от предпочитаните от клиентите марки, но изборът остава изцяло Ваш. Преценете дали се нуждаете от стандартен модел без много функции на ниска цена или сте склонни да похарчите повече пари за модерен кантар с допълнителни екстри. В големите магазини като Търговска верига „Зора“, „Техмарт“, „Практикер“,“Денси“ има голямо разнообразие от предлагани модели.

Решили сте, че е време да обърнете повече внимание на здравето и външния си вид и покупката на кантар е една от стъпките към постигането на тази цел. Ние се стремим да спестим от времето и усилията Ви, за да откриете лесно нужния продукт. На сайта си сме качили брошури, на които да разгледате актуалните предложения на водещите вериги.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах