Карначета Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 179 магазина
Виж всички магазини

Информация за Карначета

Любителите на месни ястия и деликатеси имат множество варианти, с които да зарадват небцето си. Различните видове наденици – варени, варено-пушени, сурови, са само част от тях. Несъмнено едни от много популярните и предпочитани сурови наденици са карначетата.

Какво представлява карначето?

Предполага се, че карначето е с румънски произход, но е част от кухнята на различни балкански народи. Карначето представлява тънка сурова наденица, която може да се приготви от смляно свинско месо, както и от смес от свинско и телешко месо. Към каймата може да се добави и сланина, като се подправя с различни подправи и сол. Получената смес се пълни в животинско тънко черво.

Обикновено карначето се пече на скара или във фурна, да се консумира самостоятелно с различни гарнитури или да бъде част от други ястия.

Ако нямате достатъчно време, за да приготвите в домашни условия карначета, може да ги намерите във всеки магазини за хранителни стоки, на щандовете за месни продукти. Продават се в характерната навита на спирала форма, която може да е с различна големина. Най-често карначето се пече, като се запазва навитата форма, а за тази цел може да използваме дървени шишове или клечки за зъби.

Какви карначета да купим?

Когато купувате карначета, задължително проверете срока на годност. Опаковката трябва да е добре затворена, като карначетата трябва да са със свеж вид и аромат. Избягвайте замразени продукти, тъй като губят от вкусовите си качества.

Може да намерите карначета във Фантастико, Пикадили, Billa, Penny, ЦБА, Кауфланд и останалите магазини за хранителни стоки. В Broshura.bg ще откриете актуалните брошури на магазините. В тях са поместени промоционалните оферти и отстъпки. Възползвайте се от тях и закупете избрания хранителен продукт на достъпна и разумна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!