Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Картина Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Картина

Изкуството не Ви е чуждо и обичате да съзерцавате майсторското произведение на някой художник? Или пък отивате на рожден ден на човек, който е творчески настроен и ценител на красивото. Със сигурност би оценил един подарък, рожба на естетическото чувство. Картината е страхотно попълнение за всеки дом и един от най-идейните и хубави подаръци.

Каква картина да подаря? Какви цени да очаквам?

Ако човекът, на когото подарявате картина, Ви е близък, ще знаете какво би му харесало. Изборът е огромен. Сред най-купуваните картини са пейзажите, образите на известни личности, лидери или духовни водачи, както и абстрактните платна. Ако избирате подарък за някого, проучете кой е любимият му художник и вземете негова неизвестна картина, за да зарадвате реципиента. Бъдете оригинални, опитайте се да отгатнете какво харесва човека, за когото е картината. Ако е любител на природата и пътуванията, по-добре му изберете хубав пейзаж. Ако обича поезията или философията, намерете му картина, която е нестандартна, има силен емоционален заряд или символно значение. Все по-предпочитана идея за картина е рисуването на портрет на този, за когото е предназначен. Имайки предвид развитието на социалните мрежи няма да Ви бъде трудно да изтеглите най-красивата снимка на Вашите приятели и да я дадете на художник, за да им нарисува портрет. Изборът от картини и на пазара е толкова голям, че ако прекарате повече време в размисъл и разглеждане, ще откриете най-добрия подарък. Ако търсите картината за своя дом, то изборът Ви е по-лесен. Съобразете я с интериора, личния си вкус и цветовете, които преобладават в оборудването Ви.

Откъде да си купя картина?

Най-добре е да посетите ателиетата на художниците, чието творчество харесвате. Ако искате да купите картина от някой магазин, може да видите наличните в „Como”, “Aiko” и др. Преди да направите финалния си избор, разгледайте брошурите на нашия сайт, спестете време и пари.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!