Карта памет Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 188 магазина
Виж всички магазини

Информация за Карта памет

Снимали сте прекрасни снимки от последната си екскурзия в чужбина. Искате да ги разгледате и да изберете най-красивите, които да качите в интернет. Това може да стане бързо и лесно, защото в наши дни файловете се записват на карта памет. Няма ги старите касети, които ни карат да трием информация, да превъртаме и т.н. Всичко е максимално опростено за работа, особено ако си технически грамотен.

Какви карти памет има? Каква да избера?

Най-използваните карти памет са тип SD, micro SD и mini SD.Работят с фотоапарати, видеокамери и телефони и могат да съхраняват различно количество информация - от 2 GB до 32 GB. Вероятно до няколко години ще има карти с възможност на тях да се записва почти неограничено количество информация. Много от устройствата се продават с преходници, така че може да използвате и Вашите мини карти. Ако избирате карта с памет за видеокамерата си, гледайте малкото устройство да е по-висок клас. Добре е при избор на карта с памет да не купувате най-голямата такава, а да вземете 2 или 3 с по 8 GB например. Така няма да изгубите цялата си информация, ако евентуално се срине някоя от картите, тъй като ще Ви останат файловете от другите. Внимавайте, когато купувате най-малките карти с памет, тъй като са колкото нокът, трудно се съхраняват и е възможно да изгубите ценна информация. Най-добре е по възможност да използвате стандартните SD карти.

Откъде да си купя карта памет?

В магазините на „Технополис“, Търговска верига „Зора“, „Технополис“,”eMAG” и др. може да изберете карта с памет. Преди това вижте брошурите, които качваме на нашия сайт, за да знаете къде са най-изгодните оферти.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!