Карта памет Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Карта памет

Снимали сте прекрасни снимки от последната си екскурзия в чужбина. Искате да ги разгледате и да изберете най-красивите, които да качите в интернет. Това може да стане бързо и лесно, защото в наши дни файловете се записват на карта памет. Няма ги старите касети, които ни карат да трием информация, да превъртаме и т.н. Всичко е максимално опростено за работа, особено ако си технически грамотен.

Какви карти памет има? Каква да избера?

Най-използваните карти памет са тип SD, micro SD и mini SD.Работят с фотоапарати, видеокамери и телефони и могат да съхраняват различно количество информация - от 2 GB до 32 GB. Вероятно до няколко години ще има карти с възможност на тях да се записва почти неограничено количество информация. Много от устройствата се продават с преходници, така че може да използвате и Вашите мини карти. Ако избирате карта с памет за видеокамерата си, гледайте малкото устройство да е по-висок клас. Добре е при избор на карта с памет да не купувате най-голямата такава, а да вземете 2 или 3 с по 8 GB например. Така няма да изгубите цялата си информация, ако евентуално се срине някоя от картите, тъй като ще Ви останат файловете от другите. Внимавайте, когато купувате най-малките карти с памет, тъй като са колкото нокът, трудно се съхраняват и е възможно да изгубите ценна информация. Най-добре е по възможност да използвате стандартните SD карти.

Откъде да си купя карта памет?

В магазините на „Технополис“, Търговска верига „Зора“, „Технополис“,”eMAG” и др. може да изберете карта с памет. Преди това вижте брошурите, които качваме на нашия сайт, за да знаете къде са най-изгодните оферти.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!