Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Каска Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Каска

Всеки знае, че спортът е здраве. За да може спокойно да се наслаждаваме на избрания спорт, трябва да си осигурим безопасност. В зависимост от вида спорт има различни екипировки, които са предназначени за обезопасяване. Едно от защитните приспособления е каската.

Каква каска да изберем?

На първо място, разбира се, каската трябва да отговаря на спорта, който ще практикуваме. Най-разпространените спортове, при които каската е част от екипировката, са ски и сноуборд, колоездене.

Изборът на каска за зимни спортове, трябва да е съобразена с начина на каране и личните Ви предпочитания. Тя трябва да е съобразена и с атмосферните особености, при които ще я използвате. Това ще Ви помогне при избора дали каската да има вентилация, или не. Вентилацията осигурява въздушен поток, поради което не се предпочита за прекалено студено или влажно време.

Каските се различават и по своята форма. Цялостните каски покриват главата, ушите. Те предпазват от вятър и влага, и се предпочитат при скоростно или по-екстремно каране. Изрязаните каски наподобяват цялостните, но те покриват по-малка част от главата и не създават чувство за притискане. При детските каски, най-често, има меки подложки, които могат да се свалят.

Каските имат различни размери, затова е препоръчително да се пробват. Това се отнася и за каските за велосипед. При тях също има разлики във формата, която зависи от начина на каране – планинско колоездене, каране в градска среда.

Откъде да купим каска?

Най-голям избор от каски и спортна екипировка ще намерите в магазините за спортни стоки. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящата предпазна каска на разумна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!