Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Катерушка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Катерушка

Всяко дете има нужда да се забавлява и да играе. В същото време, то трябва да изразходва енергия, да се движи и да развива двигателните си умения. Ако разполагате с двор, всичко това може да бъде пренесено на открито. За да зарадвате детето си, може да изберете подходяща катерушка.

Каква катерушка да изберем?

На първо място, изборът на катерушка трябва да отговаря на възрастта на детето. Не по-малко важно е да се избере подходящо място, на което ще бъде монтирана катерушката. Добре е да е далече от улицата или паркинга. Подходящата настилка е от трева, тъй като, при евентуално падане, пясъкът може да нарани кожата на детето.

Катерушките могат да са от пластмаса, дърво, да имат метални или въжени елементи. Важно е конструкцията да е здрава и стабилна, и да отговаря на възрастовата група на детето. Възрастта ще определи височината и сложността на елементите за катерене.

Много популярни са комбинираните съоръжения, при които има пързалка и/или люлка. Предлагат се и катерушки, при които има както стълба за катерене, така и въжени елементи, подходящи за пазене на равновесие.

Цветовите комбинации и форми са разнообразни, което Ви позволява да съобразите съоръжението както с предпочитанията на детето, така и с определеното пространство, на което ще поставите катерушката.

Откъде да купим катерушка?

Ще намерите различни забавни детски съоръжения както в магазините за детски стоки и играчки, така и в големите магазините, в които се продават стоки за градината. В Broshura.bg може да се запознаете с актуалните промоционални оферти на различните магазините. Възползвайте се от тях и изберете най-подходящата катерушка за Вашето дете, като я закупите на разумна и достъпна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!