Кафеварка

В момента няма актуални промоции за Кафеварка. Разгледай други подобни предложения.

Подобни продукти от тази категория

06.09 - 06.10 Интерсервиз Узунови
06.09 - 06.10 Интерсервиз Узунови
24.08 - 20.09 ДЕНСИ
24.08 - 20.09 ДЕНСИ
30.08 - 19.09 Технополис

Повече информация за Кафеварка

Някои хора предпочитат да заложат на по-опростените уреди и да си приготвят любимата кофеинова напитка с кафеварка. В миналото пазарът не предлагаше такова изобилие от кафемашини и подобни уреди се радваха на голяма популярност. Кафеварката се състои от долна част във вид на конус, а на дъното й се загрява вода. Кафето трябва да е средно смляно и се поставя в метален филтър по средата на уреда. Когато водата от долната част кипне, парата започва да я изтласква и преминава през кафето и филтъра. Така се пълни и горният съд.

Каква кафеварка да си купя? Как да я поддържам?
По-добре не купувайте от най-евтините китайски модели, защото освен че не правят добро кафе, са изградени от нискокачествен материал, който променя вкуса на кафето. Изберете машина, която освен че е на добра цена, е качествена и ще Ви приготвя добре тонизиращата напитка.
Внимавайте при поддръжката на своя уред! Никога не го мийте със силни препарати, а само с вода. Освен това изплаквайте само на ръка, не поставяйте кафеварка в миялна машина. Любителите на кафето препоръчват да приготвяте на бавен огън напитката, така става по-ароматно.

Кои марки кафеварки са добри? Кои магазини да посетя?
„Moulinex”, “Bosch”,“Bialetti”, ”Philios”, “Crown” са някои добри предложения, но е по-добре да разгледате лично моделите, налични в „Технополис“, „Денси“, Търговска верига „Зора“, “Техномаркет“ и др., за да изберете най-добрия модел. Преди това Ви съветваме да разгледате брошурите, които сме качили на сайта, за да видите къде са най-изгодните предложения.