Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Кафеварка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кафеварка

Някои хора предпочитат да заложат на по-опростените уреди и да си приготвят любимата кофеинова напитка с кафеварка. В миналото пазарът не предлагаше такова изобилие от кафемашини и подобни уреди се радваха на голяма популярност. Кафеварката се състои от долна част във вид на конус, а на дъното й се загрява вода. Кафето трябва да е средно смляно и се поставя в метален филтър по средата на уреда. Когато водата от долната част кипне, парата започва да я изтласква и преминава през кафето и филтъра. Така се пълни и горният съд.

Каква кафеварка да си купя? Как да я поддържам?
По-добре не купувайте от най-евтините китайски модели, защото освен че не правят добро кафе, са изградени от нискокачествен материал, който променя вкуса на кафето. Изберете машина, която освен че е на добра цена, е качествена и ще Ви приготвя добре тонизиращата напитка.
Внимавайте при поддръжката на своя уред! Никога не го мийте със силни препарати, а само с вода. Освен това изплаквайте само на ръка, не поставяйте кафеварка в миялна машина. Любителите на кафето препоръчват да приготвяте на бавен огън напитката, така става по-ароматно.

Кои марки кафеварки са добри? Кои магазини да посетя?
„Moulinex”, “Bosch”,“Bialetti”, ”Philios”, “Crown” са някои добри предложения, но е по-добре да разгледате лично моделите, налични в „Технополис“, „Денси“, Търговска верига „Зора“, “Техномаркет“ и др., за да изберете най-добрия модел. Преди това Ви съветваме да разгледате брошурите, които сме качили на сайта, за да видите къде са най-изгодните предложения.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!