Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Кафемашина Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кафемашина

Ако сте любители на кафето и денят Ви се струва непоносим без очарователния вкус на тази напитка, то Вие трябва да инвестирате в един качествен продукт, който ще направи насладата Ви по-голяма-добрата кафемашина. Нищо не пречи, разбира се, да ползвате стари уреди или да пиете разтворимо кафе, но напитката, която се получава от качествената машина, е далеч по-вкусна.

Каква кафемашина да избера? Каква е цената на тези уреди?

Първо трябва да прецените дали искате да пиете шварц или еспресо-първият вариант кафе е по-слабо. Освен това е наложително да решите дали кафемашината Ви ще бъде с капсули или стандартна. Машините за шварц кафе са оборудвани с филтър, който е за еднократна или многократна употреба. Последните трябва да се измиват непосредствено след всяко ползване. Недостатъкът на машините за шварц кафе е, че приготвят по-слабо кафе без каймак, но пък повечето от тях имат таймер и можете да ги настроите така, че сутринта, когато станете, кафето Ви да е готово. Освен това цените на тези уреди са по-евтини. Машина за шварц кафе може да купите на цена между 20 и 80 лева, а ако искате да се снабдите с кафемашина за еспресо, пригответе между 160 и 700 лева. Ако сте любител на по-силното кафе и каймака, трябва да изберете машината за еспресо – с нея може да приготвяте напитка с наситен аромат и силно действие.

Кои марки са добри? Откъде да избера подходящ модел?

Сред лидерите на пазара са марките Saeco, Delonghi, Krups, Bosch, Rowenta и др. За да изберете най-добрия модел за Вас, посетете някой от магазините на големите вериги за техника като „Технополис“, „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“, „Денси“ и др. Преди да отидете лично да разглеждате, вижте брошурите, които сме качили на нашия сайт, на тях са поместени най-изгодните предложения за кафемашини на пазара.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!