Кафемашина

Намерихме 12 резултата за Кафемашина в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 12 промоции за Кафемашина. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Кафемашина Delonghi и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.11 - 21.11 Технополис
19.10 - 15.11 ДЕНСИ
01.11 - 21.11 Технополис
01.11 - 21.11 Технополис
19.10 - 15.11 ДЕНСИ

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Кафемашина

Ако сте любители на кафето и денят Ви се струва непоносим без очарователния вкус на тази напитка, то Вие трябва да инвестирате в един качествен продукт, който ще направи насладата Ви по-голяма-добрата кафемашина. Нищо не пречи, разбира се, да ползвате стари уреди или да пиете разтворимо кафе, но напитката, която се получава от качествената машина, е далеч по-вкусна.

Каква кафемашина да избера? Каква е цената на тези уреди?

Първо трябва да прецените дали искате да пиете шварц или еспресо-първият вариант кафе е по-слабо. Освен това е наложително да решите дали кафемашината Ви ще бъде с капсули или стандартна. Машините за шварц кафе са оборудвани с филтър, който е за еднократна или многократна употреба. Последните трябва да се измиват непосредствено след всяко ползване. Недостатъкът на машините за шварц кафе е, че приготвят по-слабо кафе без каймак, но пък повечето от тях имат таймер и можете да ги настроите така, че сутринта, когато станете, кафето Ви да е готово. Освен това цените на тези уреди са по-евтини. Машина за шварц кафе може да купите на цена между 20 и 80 лева, а ако искате да се снабдите с кафемашина за еспресо, пригответе между 160 и 700 лева. Ако сте любител на по-силното кафе и каймака, трябва да изберете машината за еспресо – с нея може да приготвяте напитка с наситен аромат и силно действие.

Кои марки са добри? Откъде да избера подходящ модел?

Сред лидерите на пазара са марките Saeco, Delonghi, Krups, Bosch, Rowenta и др. За да изберете най-добрия модел за Вас, посетете някой от магазините на големите вериги за техника като „Технополис“, „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“, „Денси“ и др. Преди да отидете лично да разглеждате, вижте брошурите, които сме качили на нашия сайт, на тях са поместени най-изгодните предложения за кафемашини на пазара.