Кафемелачка

Намерихме 2 резултата за Кафемелачка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Кафемелачка. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Кафемелачка и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

07.08 - 27.08 Технополис

Подобни продукти от тази категория

08.07 - 08.08 Интерсервиз Узунови
08.07 - 08.08 Интерсервиз Узунови
08.07 - 08.08 Интерсервиз Узунови
08.07 - 08.08 Интерсервиз Узунови
23.07 - 12.08 Бриколаж
20.07 - 16.08 Билла
24.07 - 13.08 Зора

Повече информация за Кафемелачка

Представители на дребната бяла техника кафемелачките не са сред най-използваните уреди в домакинството, още повече че сега навсякъде можем да намерим всякакъв вид кафе и не е нужно сами да го смиламе. Въпреки това редица любители на огнената напитка предпочитат да подберат сами най-доброто кафе на зърна и да го обработят в домашни условия. Ръчната кафемелачка например може да смели не само кафе, но и захар, ядки, ленено семе, морска сол и много други.

Как точно работи уредът?
Електромотор, поставен вътре в уреда, задейства ножче, което смила продуктите. След продължителна употреба нормално ножчето се износва, но на пазара се предлагат такива за замяна.

Каква кафемелачка да избера? Кои марки са най-надеждни?
По принцип няма голямо значение точно коя кафемелачка да изберете, тъй като устройството им не е толкова сложно и повечето биха ви свършили добра работа във всекидневните Ви нужди. Добре е обаче по възможност да избягвате продуктите, направени от пластмаса, тъй като им цялостното почистване е трудоемко и в резултат на това често се усеща остатъчна миризма от смляния продукт.

Марките кафемелачки, които са наложени на пазара, са „Delimano”, “First Austria”, “Bosch”,”Delonghi”,”Moulinex” и др. Цените на почти всички са ниски, така че избирайки може да се ръководите и от дизайна на продукта, за да изберете красиво попълнение на домашния Ви уют. Кафемелачки ще откриете в магазините на големите търговски вериги „Технополис“, „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“, както и в „Денси“ и „eMAG”. Спестете от времето си в обикаляне и търсене на добри предложения, разгледайте брошурите, които сме качили на сайта си, за да изберете идеалния за Вашите нужди продукт.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах