Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Кашкавал Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 9 от 9 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кашкавал

Кашкавалът е млечен продукт и представлява разновидност на сиренето. Получава се по време на специален процес, наречен чедеризация (млечнокисела ферментация). За разлика от жълтите сирена, които имат дупки, кашкавалът няма. Освен това той е по-траен от сиренето, тъй като има по-ниско съдържание на вода.

Качества на кашкавала

Кашкавалът е един от любимите ни млечни продукти, благодарение на високите му вкусови качества. Той съдържа калций, който е полезен за костите. В зависимост от вида, той може да бъде по-малко или повече осолен. В състава на кашкавала влиза и специална киселина, която намалява риска от диабет, рак и сърдечни заболявания. Въпреки, че някои хора го избягват заради мазнините и калориите, които съдържа, кашкавалът всъщност може да Ви помогне да отслабнете, тъй като не позволява на мазнините да се натрупват в организма. Естествено консумацията му трябва да бъде умерена.Комбинацията на кашкавал с различни хранителни продукти го прави подходящ за разнообразни кулинарни ястия. Може да се консумира както в суров вид, така и след съответната обработка.

Какъв кашкавал да изберем?

Можем да избираме измежду различни видове кашкавал според личните предпочитания и вкус. Най-често бива от овче мляко („Балкан”), от краве („Витоша”) или смес от овче с обезмаслено краве мляко („Преслав”). В зависимост от качествените му показатели пък кашкавалът бива екстра кашкавал, първо качество и второ качество. Съответно кашкавалът се различава и по своята цена, която зависи от вида му.

Къде е най-изгодно да пазаруваме кашкавал?

Можете да изберете кашкавал на различна марка според предпочитанията. Разгледайте нашата брошура с най-изгодните оферти за кашкавал на големи търговски марки, сред които Пикадили, Карфур, Кауфланд, Лидл, Фантастико, Т-маркет. Всичко това можете да откриете в дигиталния каталог на нашия сайт.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!