Кашкавал

Намерихме 1 резултат за Кашкавал в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Кашкавал.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

22.02 - 28.02 Kaufland

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Кашкавал

Кашкавалът е млечен продукт и представлява разновидност на сиренето. Получава се по време на специален процес, наречен чедеризация (млечнокисела ферментация). За разлика от жълтите сирена, които имат дупки, кашкавалът няма. Освен това той е по-траен от сиренето, тъй като има по-ниско съдържание на вода.

Качества на кашкавала

Кашкавалът е един от любимите ни млечни продукти, благодарение на високите му вкусови качества. Той съдържа калций, който е полезен за костите. В зависимост от вида, той може да бъде по-малко или повече осолен. В състава на кашкавала влиза и специална киселина, която намалява риска от диабет, рак и сърдечни заболявания. Въпреки, че някои хора го избягват заради мазнините и калориите, които съдържа, кашкавалът всъщност може да Ви помогне да отслабнете, тъй като не позволява на мазнините да се натрупват в организма. Естествено консумацията му трябва да бъде умерена.Комбинацията на кашкавал с различни хранителни продукти го прави подходящ за разнообразни кулинарни ястия. Може да се консумира както в суров вид, така и след съответната обработка.

Какъв кашкавал да изберем?

Можем да избираме измежду различни видове кашкавал според личните предпочитания и вкус. Най-често бива от овче мляко („Балкан”), от краве („Витоша”) или смес от овче с обезмаслено краве мляко („Преслав”). В зависимост от качествените му показатели пък кашкавалът бива екстра кашкавал, първо качество и второ качество. Съответно кашкавалът се различава и по своята цена, която зависи от вида му.

Къде е най-изгодно да пазаруваме кашкавал?

Можете да изберете кашкавал на различна марка според предпочитанията. Разгледайте нашата брошура с най-изгодните оферти за кашкавал на големи търговски марки, сред които Пикадили, Карфур, Кауфланд, Лидл, Фантастико, Т-маркет. Всичко това можете да откриете в дигиталния каталог на нашия сайт.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах