Кебапчета Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 11 от 11 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кебапчета

Изпеченото месо на скара е може би най-вкусният вариант за обяд или вечеря, особено ако е придружено с гарнитура. Кебапчетата са сред предпочитаната храна в българската кухня, а освен това лесно се приготвят и са сравнително евтини. Големите магазини за хранителни стоки разполагат с богат асортимент, от който можете да си изберете качествено и вкусно ястие или продукти.

Как се правят кебапчета? Какви да купя?

Рецептата за кебапчета включва мляно месо(свинско и говеждо, понякога агнешко), сланина, сол, кимион и черен пипер. Каймата и подправките се смесват и се правят цилиндри. Най-хубави стават на барбекю, но някои ги пържат. Не се притеснявайте, ако сурови изглеждат твърде мазни  - след термичната обработка много от мазнината ще се стопи. Можете да купите готови кебапчета от топлата витрина в големите търговски вериги, вакумирани продукти или кайма, от която сами да приготвите желаното ястие. Когато избирате продукти, винаги гледайте да са пресни и качествени. Не купувайте най-евтиното мляно месо, особено ако не сте сигурни за неговото съдържание, произход или начин на съхранение. Можете да гарнирате готовите кебапчетата с картофено пюре, салата, грах, пържени картофи, лютеница и др.

Откъде да купя кебапчета?

В магазините на „Фантастико“, „Пикадили“, “Carrefour”, “Kaufland”, “BILLA”, „Т-Маркет“ и др. ще намерите кайма или готови кебапчета, които да направят Вашата трапеза още по-примамлива. Не правете необмислени покупки, винаги проверявайте чрез брошурите на нашия сайт къде се предлагат стоки на промоция.