Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Кекс Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кекс

Ако имате кулинарна дарба, лесно можете да си приготвите кекс, който да накара цялото Ви семейство да се зарадва. Ако нямате подобен талант, можете да посетите някой от магазините, за да събудите все пак усмивка на лицата на близките Ви. Кексовете са обичани от всички поколения и за наше щастие се предлагат най-различни вариации от сладкото изкушение.

Какви видове кекс се предлагат? Кой от тях да си избера?

Стандартните домашни кексове, които всички знаем, трудно се намират в хранителните магазини. В тях по-често се предлагат мини варианти, които са под формата на мъфини, рула и т.н. Повечето от тях са разположени в малки опаковки и са с най-различни кремове –ванилия, шоколад, мармалад и др. Някои имат парченца шоколад, стафиди или ядки. Кремовете на малките кексчета са разнообразни и са с аромат на почти всички видове плодове. Особено обичан е кексът тип „Панетоне“, който е направен по италианска рецепта и представлява различен вариант на нашите козунаци. Продава се в големи опаковки в нашите хранителни магазини.

Какви цени да очаквам?

Най-малките кексчета, които са като мъфини, струват около около 2 лева за кутия от 150 гр. По-големите, тип Панетоне, са около 10-11 лв.

Откъде да си купя кекс?

В някои от сладкарниците се предлагат различни видове кекс, а освен това може да разгледате наличните видове в магазините на „Фантастико“, “Lidl”, “T Market”, “Kaufland” и др. Ако искате да се възползвате от големите намаления на пазара, прегледайте брошурите на нашия сайт.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!