Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Керемиди Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Керемиди

Изграждането на покрива е от изключителна важност. Той трябва да осигурява защита от външните атмосферни влияния, да бъде стабилен, като конструкцията му трябва да е безопасна. Покривът е и завършващият елемент на сградата, поради тази причина трябва да е и естетически издържан. За да постигнем всичко това, трябва да изберем подходящите керемиди.

Какви керемиди има?

На пазара се предлага голямо разнообразие от керемиди, които имат различни характеристики. Традиционните керемиди са керамичните. Те се отличават със здравина, устойчивост на ниски температури, огнеупорност и дълготрайност на цвета. Предлагат се в различни цветове, които зависят от покритието им, материалът, от който са произведени, начина на изпичане. Подобни качества притежават бетонните керемиди, наричани и циментно-пясъчни. Тъй като са тежки, циментно-пясъчните керемиди се препоръчват за здрави конструкции.

Все по-популярни са битумните керемиди. Те са по-леки и се предлагат в голямо разнообразие от цветове. Предпочитат се за покриви, които са с нестандартни форми и по-сложни конструкции. Те са съставени от няколко слоя. Върху лицевата страна могат да имат минерална посипка или фолио, а върху долната най-често има пясъчен слой. Основата е армирана и двустранно импрегнирана с битум. С подобна структура са и гофрираните битумни листове.

Със здравина, устойчивост и огнеупорност са и металните керемиди, които са под формата на подгънати, вълнообразни, щамповани листове. Най-често са произведени от стомана, мед, цинк и алуминий. Покритието им може да е различно.

Разбира се, това са само основните видове покривни покрития, които може да намерите на пазара. Предлагат се още каменни керемиди – плочи, полимер-пясъчни и други.

Откъде да купим керемиди?

Ще намерите различни керемиди в магазините за строителни материали като Практикер, Баумакс, Бриколаж, Практис, Чечосан и т.н. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти за керемиди, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете избраните материали на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!