Кит Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кит

Китосването е един от начините да възстановим и обновим различни повърхности. За тази цел ще ни е необходим и подходящ кит. На пазара ще намерите голямо разнообразие от китове – от различни производител, с различни предназначение и т.н.

Какво трябва да знаем за кита?

Изборът на кита, на първо място, зависи от вида на повърхностите, които искаме да обработваме. Ще намерите китове за дърво, продукти за дърво и метал, за метални, дървени и полиестерни повърхности, само за пластмаса, кит за мрамор, стъклопластов кит.

Китът е продукт, който се отличава с бързо изсъхване, като се образува твърд и устойчив слой върху обработената повърхност. В зависимост от продукта, кита може да се шкури след изсъхване, като образува гладка повърхност без пори.

Както отбелязахме, разнообразието от китове е голямо. Въпреки това едни от най-използваните китове са полиестерните. Те изсъхват бързо, като се нанасят на тънки слоеве. Може да намерите и универсални китове на акрилна основа. Те могат да се използват при изглаждането на метални, дървени, гипсови и други повърхности, върху които ще се нанасят алкидни, акрилни, маслени бои и лакове.

Китовете имат и различни цветове, които да съобразим с цвета на повърхността, особено ако няма да има последващо боядисване, което е характерно най-вече при възстановяването на дървените мебели и изделия.

Откъде да купим кит?

Най-голям избор от китове ще намерите в магазините за строителни материали – Багира, Бриколаж, Алати, Практикер, Практис, Баумакс, Чечосан, Мал Мук и т.н. Разгледайте техните промоционални брошури. Възползвайте се от атрактивните намаления и закупете най-подходящия кит, който да съответства на повърхностите, които ще обработвате, на изгодна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!