Клавиатура

Намерихме 1 резултат за Клавиатура в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Клавиатура.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

11.11 - 31.01 Плесио

Подобни продукти от тази категория

25.11 - 31.12 МЕТРО

Повече информация за Клавиатура

Клавиатурата е едно от най-важните периферни устройства, без които компютърът трудно би могъл да функционира. Бутоните на клавиатурата са подобни на тези на пишещата машина. Благодарение на клавиатурите въвеждаме текст, както и отделни символи и знаци. Освен това клавиатурите се ползват за извършване на различни компютърни команди.

Какви видове клавиатури има?

Клавиатурите, също както компютрите, претърпяват редица промени, докато се стигне до сегашния им вид. Първоначално те са имали 83 клавиша, докато днес те вече са 101/105. Съществуват и различни видове по-компактни клавиатури, които се използват най-често при лаптопите или различни малки компютри. Най-често знаците в клавиатурата са разположени на базата на QWERTY подредба. Клавиатурите могат да се свързват с компютъра чрез различни видове конектори. Според различни фактори клавиатурите могат да бъдат капацитивни, контактни и така нататък.

Как да изберете клавиатура?

Най-новата клавиатура, която можете да си купите, е тази, която се свърза с помощта на USB към Вашия компютър. А иначе можете да избирате различни клавиатури, които въпреки  че изглеждат сходно една с друга, всъщност са много различни. Всяка клавиатура притежава уникална скорост, с която текстовите команди достигат до самия компютър. Има различни периферни устройства, като можете да изберете възможно най-добрият вариант за Вас на добра цена. По-новите модели са по-скъпи, но за сметка на това по-функционални.

Откъде да купим клавиатури?

Можете да разгледате дигиталния каталог, качен в нашия сайт. В него сме събрали най-актуалните предложения на редица търговски вериги, сред които Технополоис, Техномаркет, Зора, Плеси и още много други. Не губете време, а изберете новата си клавиатура още сега.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах