Класьор

Намерихме 2 резултата за Класьор в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Класьор. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Класьор и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

26.08 - 01.09 Kaufland
02.07 - 31.08 OK Office

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Класьор

Един от най-разпространените и предпочитани начини за подреждане и систематизиране на различни документи е използването на класьор. Различните видове класьори са практичен вариант за всеки, който иска вкара в ред документацията си и винаги да му е под ръка.

Какви класьори има?

Стандартните класьори за документи са папки от дебел картон. Те имат механизъм, като броят на халките може да е различен, най-често между две и четири. Класьорите се различават както по формата си, така и по размера и обема им. Повечето класьори са предназначени за листове формат А4, но има и за А3, А5 и т.н. Размерът на гръбчето на класьора определя и количеството документация, която може да съхранява. Обикновено класьорите са едноцветни, като са със сменяеми или залепени етикети, но се предлагат и класьори с различни илюстрации, шарки.

Другите видове класьори са предназначени за колекционери. Ще намерите класьори за съхранение на марки, монети, банкноти и други. При тези класьори има залепени страници, които са с различен брой отделения – джобчета. Те могат да бъдат изцяло прозрачни или да имат плътен гръб.

Визитниците тип класьори също са много популярни. Най-често техните корици са кожени, като ринговете са четири. Страниците им са прозрачни, а броят на джобчетата са най-често 3 или 4 на страница.

Откъде да купим класьор?

Най-голям избор от различни видове класьори ще откриете в магазините за офис консумативи и оборудване, както и в книжарниците. Разгледайте актуалните оферти на магазините за класьори. Така ще може да изберете най-подходящия за Вашите нужди, като ще го закупите на достъпна и разумна цена.