Класьор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 180 магазина
Виж всички магазини

Информация за Класьор

Един от най-разпространените и предпочитани начини за подреждане и систематизиране на различни документи е използването на класьор. Различните видове класьори са практичен вариант за всеки, който иска вкара в ред документацията си и винаги да му е под ръка.

Какви класьори има?

Стандартните класьори за документи са папки от дебел картон. Те имат механизъм, като броят на халките може да е различен, най-често между две и четири. Класьорите се различават както по формата си, така и по размера и обема им. Повечето класьори са предназначени за листове формат А4, но има и за А3, А5 и т.н. Размерът на гръбчето на класьора определя и количеството документация, която може да съхранява. Обикновено класьорите са едноцветни, като са със сменяеми или залепени етикети, но се предлагат и класьори с различни илюстрации, шарки.

Другите видове класьори са предназначени за колекционери. Ще намерите класьори за съхранение на марки, монети, банкноти и други. При тези класьори има залепени страници, които са с различен брой отделения – джобчета. Те могат да бъдат изцяло прозрачни или да имат плътен гръб.

Визитниците тип класьори също са много популярни. Най-често техните корици са кожени, като ринговете са четири. Страниците им са прозрачни, а броят на джобчетата са най-често 3 или 4 на страница.

Откъде да купим класьор?

Най-голям избор от различни видове класьори ще откриете в магазините за офис консумативи и оборудване, както и в книжарниците. Разгледайте актуалните оферти на магазините за класьори. Така ще може да изберете най-подходящия за Вашите нужди, като ще го закупите на достъпна и разумна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!