Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Клечки за уши Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Клечки за уши

Клечките за уши намират широко приложение, като не се използват само за почистването на уши. Те присъстват на много дамски тоалетки и са пръв помощник при почистването на малки детайли и елементи.

Какви видове клечки за уши има?

Клечките за уши имат намотан памук на краищата си или т. нар. тупферчета. Най-общо може да ги разделим на обикновени и анатомични клечки за уши. Анатомичните имат ограничител, който не позволява дълбокото проникване в ухото. Те се използват най-вече при бебета и малки деца, при които има опасност от по-лесно нараняване на тъпанчетата и вътрешността на ухото. Освен това, те абсорбират по-лесно, а някои от тях са антибактериални.

Обикновените клечки за уши нямат ограничител, а памукът е по-тънък. Те са широко разпространени, но при почистване на ушите с тях, трябва да се внимава да не навлезнат много дълбоко в ушния канал. Този вид клечки за уши са изключително подходящи за почистване на грим или за отстраняване на излишните остатъци от лак за нокти. С тях може да се почистят различни повърхности, които имат орнаменти или малки детайли.

Откъде да купим клечки за уши и какви да изберем?

Може да намерите различни видове клечки за уши във всеки магазин за стоки за бита, хранителни продукти или козметика. Различните марки и производители предлагат опаковки и кутии с разнообразен брой клечки за уши. Добре е клечките, независимо от вида им, да бъдат от 100% памук. Изберете най-изгодната цена, като разгледате актуалните брошури на магазините. В Broshura.bg може бързо и лесно да сравните цените и да направите най-добрата покупка.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!