Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Клещи Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Клещи

Във всеки дом трябва да има основни инструменти, дори и да не сме майстори, с които да поправим или изрежем някоя вещ. Един от тези инструменти са клещите. Въпреки разнообразието от видове и предназначение на инструмента, клещите са един от полезните ръчни инструменти.

За какво може да използваме клещите?

Най-общо инструментът се използва за захващане на различни детайли, за притискане и оказване на натиск върху предмети, отрязване на различни телове и проводници. Според вида си те имат и по-специално предназначение, с което е съобразена и тяхната форма.

Какви видове клещи има?

Клещите могат да се разделят на видове според приложението си и формата на челюстите. Обикновените клещи имат гумени, дървени или пластмасови дръжки. Най-често са комбинирани с щипци, зъбни челюсти за захващане, два метални ножа за рязане.

Клещите тип щипци могат да имат различна форма на челюстите – тънки, плоски, закривени, заоблени и т.н. Те се използват за притискане, захващане и издърпване. Клещите за рязане или „резачки” имат остри челюсти, предназначени за рязане на тел, кабели, гвоздеи и други.

Клещите, които се използват във водопроводните работи, обикновено имат мека обвивка около челюстите, като по този начин не оставят следи.

Какви клещи да купим и откъде?

Разнообразието от видове предполага, че може да измерете инструмента, който Ви е необходим за конкретна дейност. Ако искате универсални клещи, които да използвате с по-широко приложение, най-добре изберете обикновени и такива с регулируем захват . Обикновените клещи могат да се срещнат и като комбинирани.

Може да намерите желания от Вас инструмент в магазините за строителни материали – Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс и т.н., а най-изгодните цени ще откриете в техните промоционални брошури. Може да ги разгледате бързо и лесно в Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!