Клещи Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Клещи

Във всеки дом трябва да има основни инструменти, дори и да не сме майстори, с които да поправим или изрежем някоя вещ. Един от тези инструменти са клещите. Въпреки разнообразието от видове и предназначение на инструмента, клещите са един от полезните ръчни инструменти.

За какво може да използваме клещите?

Най-общо инструментът се използва за захващане на различни детайли, за притискане и оказване на натиск върху предмети, отрязване на различни телове и проводници. Според вида си те имат и по-специално предназначение, с което е съобразена и тяхната форма.

Какви видове клещи има?

Клещите могат да се разделят на видове според приложението си и формата на челюстите. Обикновените клещи имат гумени, дървени или пластмасови дръжки. Най-често са комбинирани с щипци, зъбни челюсти за захващане, два метални ножа за рязане.

Клещите тип щипци могат да имат различна форма на челюстите – тънки, плоски, закривени, заоблени и т.н. Те се използват за притискане, захващане и издърпване. Клещите за рязане или „резачки” имат остри челюсти, предназначени за рязане на тел, кабели, гвоздеи и други.

Клещите, които се използват във водопроводните работи, обикновено имат мека обвивка около челюстите, като по този начин не оставят следи.

Какви клещи да купим и откъде?

Разнообразието от видове предполага, че може да измерете инструмента, който Ви е необходим за конкретна дейност. Ако искате универсални клещи, които да използвате с по-широко приложение, най-добре изберете обикновени и такива с регулируем захват . Обикновените клещи могат да се срещнат и като комбинирани.

Може да намерите желания от Вас инструмент в магазините за строителни материали – Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс и т.н., а най-изгодните цени ще откриете в техните промоционални брошури. Може да ги разгледате бързо и лесно в Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!