Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Клин Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Клин

Обичате да бягате сутрин в парка или да прекарвате уикендите си във фитнеса, поддържайки тялото си в добра форма? Искате да излезете набързо до магазина или сте си купили красива туника? За всички тези цели е подходящ един функционален клин, който може да бъде носен самостоятелно като долна дреха или като комбинация с рокля или дълга блуза, даже с пола. Предимствата на клиновете са, че се продават във всякакви разновидности, а цената им е сравнително ниска.

Какви клинове има? Какъв да си избера?

Когато избирате клин, се съобразете как ще го носите. Ако Ви трябва за носене вместо чорапогащник, можете да вземете тънък, но ако го обличате вместо панталон, подберете плътен, непрозиращ, за да Ви стои добре и да не се вижда бельото Ви под него. Освен това има огромно богатство от цветове и възможност за избор от много щампи или фигурки. Ако искате универсален клин, който да слагате с туники или във фитнеса, купете си черен, но ако искате по-свеж за лятото, може да вземете цикламен, жълт и т.н. Освен това се различават по своята материя-най-предпочитани са памучните, но има и от синтетични материи, които изглеждат много лъскави, както и имитация на кожа. Клиновете са изключително удобни, но ако ще ги носите вместо панталон, се старайте да са плътни, да не прозират и да са точния размер за Вас.

Откъде да купя клин?

Клинове може да купите от магазините за бельо, дрехи, както и от “Lidl”, “Carrefour”, “Kaufland” и др. В случай че искате да пазарувате качествени продукти на добра цена, е важно да сте запознати с предложенията на пазара, но и с офертите, които големите търговски вериги предлагат. Следете редовно сайта на broshura.bg, за да сте информирани за най-големите намаления.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!