Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Ключалка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ключалка

Сигурността и безопасността на дома ни е от първостепенна важност за всеки от нас. Това е причината да избираме внимателно вратите си, а следващата стъпка е да изберем подходяща ключалка.

Какви видове ключалки има?

Има разнообразие от ключалки – от обикновени до такива с електронни чипове. Патроните за врати са сред най-използваните, като те също могат да бъдат различни видове. Обикновените ключалки се заключват с обикновен ключ и са предпочитани за вътрешни врати, за които нивото на сигурност е по-ниско. Секретните ключалки са предназначени за секретни врати и брави, като осигуряват по-здраво заключване. Има и специални секретни ключалки, чиито ключове използват специална карта с код за сигурност. Касовите ключалки са предпочитани, тъй като секретът е скрит.

Каква ключалка да изберем?

По правило, колкото по-скъпа е една ключалка, толкова по-сигурна е тя. Въпреки това специалистите твърдят, че няма 100% сигурна ключалка, а такива, които забавят и представляват трудност за крадците.

Изборът на ключалка зависи най-вече от вратата и нейното разположение, както и от сумата, която сте склонни да отделите. Бравите и ключалките с чип и код са по-скъпи, но пък осигуряват по-голяма защита.

Откъде да купим ключалка?

Може да намерите разнообразие от ключалки, брави и заключващи системи в магазините за обзавеждане и строителни материали – Броколаж, Практис, Баумакс, Практикер и т.н., като в някои от тях има специални ключарски ателиета. В тях може да получите подробна информация за видовете ключалки и техните предимства или недостатъци, да дублирате ключ или да направите заявка за монтиране на брави и т.н.

Изгодните цени на заключващи системи ще намерите в промоционалните брошури на магазините. Може да ги разгледате бързо и лесно в Broshura.bg.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!