Козметичен комплект Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Козметичен комплект

Независимо дали празниците са лични, или официални, около тях винаги витае вълнуваща атмосфера. А какво е празник без подарък? Различните козметични комплекти са едни от най-разпространените подаръци. Освен за подарък, козметичният комплект е чудесен избор и за лична употреба.

Какви козметични комплекти има?

Козметичните комплекти могат да са удачна покупка, тъй като, в повечето случай, те съдържат различни козметични продукти от една серия, а цената на комплекта е по-изгодна, отколкото ако закупувате всеки продукт по отделно.

Обикновено комплектите съдържат тематично подбрани продукти – грижа за косата, грижа за тялото, продукти за лице, декоративна козметика, продукти за маникюр и педикюр. Продуктите в комплекта се определят и от тяхното предназначение – за мъже или за жени.

Комплектите с продукти за грижа за косата най-често включват шампоан и балсам, като в някои има и маска за коса. Продуктите за тяло могат да са различни лосиони, душ-гелове, скрабове, хидратиращи балсами и млека.

Когато избирате комплекти, които съдържат продукти за грижа за лицето, много важно е да се съобразите с типа кожа, за който са предназначени продуктите. Повечето от тях се различават и по възрастта, за която се препоръчват.

Комплектите с декоративна козметика са също много разнообразни. В тях може да се съдържат палитри с гримове, отделни червила, спирали за очи, моливи за вежди или очи, дегримиращи продукти и други.

Допълнените към голяма част от комплектите е и козметичната чантичка, в която може да използвате и след като изразходвате дадените козметични продукти.

Откъде да купим козметичен комплект?

Ще намерите козметични комплекти в аптеките, магазините за козметика и големите супермаркети, а и може да ги поръчате от каталозите на Avon, Oriflame, LR. Популярни марки, които предлагат и козметични комплекти са L’Oreal, Nivea, Clinique, Estee Lauder, Dove, Vichy, Manhattan и други. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти на магазините и най-изгодните цени, на които да закупите желания козметичен комплект.