Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Козметични кърпички Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Козметични кърпички

Ежедневното почистване на кожата е от изключително значение. В магазините се продава огромно разнообразие от почистващи продукти и продукти за грижа за кожата. Понякога кожата има нужда от освежаване, а в много случаи не разполагаме с дадените козметични продукти или не можем да ги използваме. В такива моменти е добре да имаме под ръка козметични кърпички.

Какви козметични кърпички има?

Може да разделим козметичните кърпички на два основни вида – сухи и мокри. Сухите козметични кърпички могат да се използват както за попиване на излишното омазняване по кожата, така и за отстраняване и почистване на остатъците от козметичните продукти. Сухите козметични кърпички се продават в кутии, като стандартният им брой е 100.

Мокрите козметични кърпички могат да се използват както за лице, така и за тялото. Може да ги използвате за премахване на грима или ежедневно освежаване. Те са обогатени с различни подхранващи, успокояващи и омекотяващи съставки – екстракти от краставица, невен, лайка, алое вера и други.

Когато купувате мокри козметични кърпички, задължително обърнете внимание на съставките им, добре е да избирате продукти без алкохол, да са хипоалергенни. За разлика от кърпичките за лице, които най-често са предназначени за даден тип кожа, козметичните мокри кърпички са с по-универсален характер.

Откъде да купим козметични кърпички?

Ще намерите различни козметични кърпички както сухи, така и мокри в магазините за козметични продукти и аптеките. Популярни марки, които предлагат и козметични кърпички Nivea, Silkline, Amelia, Pom Pon, Logona, Mustela и други. В Broshura.bg ще откриете специалните намаления и най-изгодните цени, на които да закупите най-подходящите козметични кърпички.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!