Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Коктейл Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 15

    Открихме: за лате /коктейл

    Хит Хипермаркет брошура до 27.05.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Коктейл

Какво е един истински купон без коктейли? Те са ароматни, разноцветни, топли или студени, алкохолни или безалкохолни. Огромното им разнообразие позволява да консумираме коктейли по всяко време на деня, а и приготвянето им може да се превърне в забавление.

Кои са най-популярните коктейли?

Едни от най-известните алкохолни коктейли, които се консумират по целия свят, са Мохито, Космополитън, Маргарита, Куба Либре.

Мохито е един от традиционните кубински коктейли. Има различни истории за произхода на коктейла, но за негов роден град се приема кубинската столица – Хавана. Основните съставки на освежаващия коктейл са бял ром, кафява захар, лайм, газирана вода, прясна мента. Коктейлът е един от най-предпочитаните през горещите летни дни, поради свежестта на ментата и лайма.

Космополитън е един от любимите коктейли на дамите. Красивият му цвят се дължи на боровинковия сок, който е смесен с водка, лимонов сок и ликьор Коантро. Историята около създаването на коктейла не е ясна, но се смята, че барманката Шерил Кук от Флорида е създателката на ароматното питие.

Маргарита се приготвя с текила, като от нейното качество зависи, до голяма степен, вкуса на питието. Към текилата се добавят лимонов сок и портокалов ликьор. Има различни предположения кой е създателя на коктейла, който се появява през 40-те години на XX в.

Куба Либре е още един световноизвестен коктейл, който произхожда от кубинската столица. Той съдържа бял ром, Кока-Кола и лимонов сок.

Разбира се, това са само част от популярните коктейли, като самите те имат множество вариации в използваните съставки и тяхното съотношение.

Откъде да купим готов коктейл?

Вярно е, че е много забавно да приготвим сами желаните коктейли, но не винаги имаме време или нужните съставки. В магазините може да намерите готови за консумация коктейли, които трябва само да поднесете. Разгледайте промоционалните оферти за коктейли в Broshura.bg. Така ще може да изберете желания коктейл на най-изгодната цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!