Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Количка за инструменти Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Количка за инструменти

Всеки майстор, който разполага с множество и различни инструменти се е убедил, че е добре те да са винаги подредени, което е улеснение при работа и намирането им. Куфарчето или чантата за инструменти е добро решение, но не винаги е достатъчно да побере всички инструменти, с които разполагаме. В такъв случай, най-добре да имаме количка за инструменти.

Какво представлява количката за инструменти?

Количките за инструменти имат различен брой отделения, като имат четири колела, с които количката се придвижва по-лесно. Дръжката може да е от едната страна на количката или да бъдат две – съответно от двете срещуположни страни. Отделенията мога да бъдат както само едно, така и да са повече от пет. Това определя както размерите на самата количка, така и количеството инструменти, които може да съхранявате в нея. Отделенията могат да са изцяло празни, да имат поставка тип органайзер, а в магазините ще намерите и колички с включен комплект инструменти.

Горната част на количката служи за табла, като ръбовете й са леко повдигнати. Така ще може да извадите нужните инструменти върху таблата, без да паднат или да се разпилеят. При някои колички, самата табла има отделния.

Повечето колички за инструменти са с централно заключване, но има и колички, чиито чекмеджета са със самостоятелно индивидуално заключване.

Откъде да купим количка за инструменти?

Ще намерите различни колички за инструменти в големите магазини за строителни материали и обзавеждане – Бриколаж, Багира, Практикер, Практис, Баумакс, Мастерхаус, Чечосан и други. Тъй като цените на количките могат да са високи, разгледайте актуалните оферти на магазините. Така ще може да изберете най-подходящата количка за инструменти и да я закупите на достъпна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!