Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Количка за пазаруване Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Количка за пазаруване

На мнозина се е случвало да отидат до магазина само за един продукт, а впоследствие да се сетят, че имат нужда от още стоки. Резултатът е пълни и тежки торби, а ако не разполагаме с личен автомобил – болки в ръцете и кръста, ожулена кожа от дръжките. Така, когато сме почти пред входните си врати, единственото което ни се иска е да хвърлим торбите. За да избегнем всичко това, практичен вариант са количките за пазаруване. Освен това ще си спестим средства за найлонови торбички, които са и доста вредни за околната среда.

Какво представляват количките за пазаруване?

Най-разпространените колички за пазаруване имат метална рамка, която може да е с  пластмасова или метална горна част, служеща за дръжка, а върху нея е разположена чанта. Стандартните колички са с две колела и рамка, която служи за по-лесно застопоряване и улеснява държането на количката в изправена позиция.

Чантите са с различен обем и вместимост, като някои от тях могат да се свалят и да се използват без металната рамка. Чантата може да е с правоъгълна, квадратна, с продълговата основа. Чантата може да има и различни джобове и отделения, като някои модели могат да се разделят на няколко част чрез цип.

Може да намерите и колички за пазаруване без чанта. Те могат да се използват за по-лесно пренасяне на багаж. В магазините ще откриете и чанти с колела, които нямат рамка, а колелата се прибират чрез механизъм.

Откъде да купим количка за пазаруване?

Може да закупите количка за пазаруване от магазините за домашни потреби и битови стоки, както и от големите магазини от универсален тип – Метро, Кауфланд, Carrefour, Т Маркет и т.н. В Broshura.bg ще намерите актуалните промоции за колички за пазаруване, които предлагат магазините. Така ще може да изберете най-подходящата количка на достъпна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!