Комплект спално бельо Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Комплект спално бельо

Всяко семейство рано или късно се изправя пред нуждата да избере подходящото бельо за своята спалня. Това е един от най-разпространените подаръци на сватбата, но не винаги удачните, защото е възможно да ни подарят десен, който не отива на стаята и не съответства на личния ни вкус. Когато обаче избираме ние, можем да се сдобием с идеалния за нашите виждания и нужди комплект.

Какво трябва да знам, когато купувам спално бельо? Какъв комплект да избера?

Когато купувате комплект спално бельо, трябва да прецените какъв точно Ви трябва. Най-разпространеният вариант се състои от калъфка за възглавница, долен чаршаф и калъфка за одеяло. Някои комплекти се продават с шалте в същия десен, а подобна покупка е изгодна и разумна, защото рано или късно ще Ви се наложи да изберете и шалте, а в случая сте улеснени, тъй като не само имате, но и е в същата шарка, както останалите части от комплекта. Тенденциите в дизайна на бельото вече почти са заличили чисто белия цвят и сочат интерес към щампите, анимационните герои и фотографиите. Все по-често се избират чаршафи и завивки с морски пейзажи, цветя или нестандартни изображения, някои дори са с надписи, най-често изпълнени с хумор или романтични фрази. Когато избирате спално бельо, е добре да го комбинирате в стилистиката на стаята. Прецизно избирайте и материята на комплекта, за да сте сигурни, че ще се чувствате комфортно, когато спите. По възможност избягвайте най-евтините варианти, които са от изкуствени материи, защото те лесно се късат, бързо губят цвета си и може да предизвикат алергични реакции или запарване на кожата. Продуктите от 100% памук са за препоръчване, ако искате да се сдобиете с качествен и и удобен спален комплект.

Къде се продават комплекти спално бельо?

„Метро“, „Como”, “Jysk”, “Jumbo”, “@Home” са някои от магазините, в които можете да намерите подходящ комплект за Вашата спалня. Преди да изберете, Ви съветваме да погледнете брошурите на сайта ни, за да знаете кои са актуалните оферти на пазара.