Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Комплект за подправки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Комплект за подправки

В днешно време в повечето кухни подправките не се ограничават само със сол и пипер. Разнообразието от познати и екзотични подправки, а и навлизането на чуждестранни ястия на нашата трапеза, както и желанието ни да експериментираме с различни вкусове предполагат богата колекция от сухи овкусители. За да бъдат подредени, а и за да има ред в кухнята, много практични са комплектите за подправки.

Какви комплекти за подправки има?

Комплектите за подправки не са това, което бяха. Мнозина си спомнят порцелановите съдове, в които се съхраняват брашно, ориз, захар, сол и т.н. Днес асортиментът от комплекти е толкова голям, че те се превръщат по-скоро в акцент в кухненския интериор. Порцелановите комплекти се определят като „ретро” и могат чудесно да се впишат в кухни със старинен дизайн и елементи.

Най-разпространените комплекти съдържат 6 бурканчета, които могат да са подредени на поставки с различни форми, с магнит или дори с въртящ се механизъм. Това, разбира се, се отнася и за по-големите комплекти от 10, 16 или дори 20 части. В зависимост от модела, поставката може да е на две, три, четири нива. Освен бурканчета, съдовете за съхраняване на подправки могат да бъдат различни по големина кутии – от дърво, пластмаса и т.н., както и двойни буркани.

Поставките също могат да са изработени от различни материали. Те могат да бъдат изцяло дървени, метални, пластмасови или комбинация не различните материали.

Какъв комплект за подправки да изберем и откъде да го купим?

Както отбелязахме по-горе, в днешно време комплектите са красив детайл в кухнята. Въпреки това е важно те да са удобни за употреба и да бъдат максимално практични – ако имате голяма колекция от подправки, няма смисъл да взимате комплект от 4 части например. Избирайте бурканчета, които се затварят добре. По този начин ще избегнете риска от овлажняване на сухите подправки.

Различни комплекти ще намерите в магазините за битови стоки, а най-изгодните цени ще откриете в техните промоционални брошури.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!