С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Комплект за почистване Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 158 магазина
Виж всички магазини

Информация за Комплект за почистване

Когато става въпрос за почистване, в магазините се предлага огромен асортимент от почистващи препарати и пособия. Те се различават по своето предназначение – за почистване на техника, на подови настилки, на комини и печки, на автомобили и т.н. Тъй като изборът е голям, част от производителите ни предлагат практичното решение, да закупим комплект за почистване на различни повърхности и вещи.

Какви комплекти за почистване има?

Най-разпространените и популярни комплекти за почистване на техника са предназначени за екрани и клавиатури. Обикновено те съдържат специален препарат и микрофибърна кърпа. Препаратите имат антистатична формула, а кърпата е мека и щадяща към деликатните повърхности. С тяхна помощ се премахват бързо и лесно отпечатъците от пръсти, прах и други замърсявания.

Най-често комплектите за почистване на под или стъкла не съдържат препарат. При тях основният компонент е почистващата четка. Тя може да бъде с различни приставки, което да улесни измиването на повърхностите.

За почистването на камини, печки и комини са необходими специални четки, които са с по-твърди и здрави влакна. Често съдържат и лопатка, за по-лесно събиране на саждите и мръсотията. Четките за комини са с по-дълга дръжка, а главата може да бъде в кръгла форма с различен диаметър.

Автомобилът също се нуждае от подходящи препарати и средства за почистване. Те не трябва да са с твърди частици, тъй като могат да надраскат и увредят боята или стъклата. Комплектите могат да съдържат гъба, гюдерия, четка и други. Често включват и специален препарат – автошампоан.

Откъде да купим комплект за почистване?

Независимо от предназначението на почистващите средства, те могат да се открият в големите магазини – Метро, Billa, Carrefour, Lidl, Кауфланд, Бриколаж, Практикер и т.н. Разгледайте промоционалните оферти за комплекти за почистване в Broshura.bg и изберете най-изгодната цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!