Компютърна мишка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Компютърна мишка

Всеки компютър си има мишка с опашка. Но не такава, която гони сиренцето, а малко периферно устройство, с което избираме определени команди на компютъра само чрез натискане на няколко бутона. А опашката и всъщност представлява кабелът, с който свързваме мишката с компютъра. Понякога тя няма такъв кабел и я наричаме безжична. Първата мишка пък се появява в компютър на Apple през 1983 и има само един бутон.

Какви видове компютърни мишки можем да срещнем на пазара?

Компютърните мишки основно се делят на два вида – оптични и механични. Механичните работят чрез свободно движещо се топче, което при движение задвижва вертикална и хоризонтална ролки. Другият по-функционален тип мишки е оптичният. Такива мишки работят чрез сканиране на повърхността, под която са поставени. Често в този тип мишки се използва LED осветление. Компютърните периферни устройства се делят още на жични и безжични. Вторите работят с помощта на радиовълни. Има и лазерни мишки, които работят с помощта на инфрачервен лазер.

Как да изберем компютърни мишки?

Има богато многообразие от различни видове компютърни мишки, така че трябва да имате представа от какво устройство се нуждаете. В зависимост то вида има продукти на различни цени. Ако изберете да закупите оптична мишка, е добре да знаете че не трябва да поставяте под нея много разноцветни поставки. Този вид мишки обаче е по-прецизен и предпочитан, защото механичните имат граница на прецизност.

Откъде да си купим компютърни мишки?

Ако сре решили да си купувате компютърна мишка, разгледайте брошурата в нашия сайт, където ще откриете актуални предложения на редица търговски вериги. Сред тях са магазини Зора, Кауфланд, Ардес, Техномаркет, Технополис и други. Не пропускайте да видите какви са най-новите и горещи оферти, за да изберете Вашата нова компютърна мишка на най-добра цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!