Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Конвектор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Конвектор

Щом навън градусите започнат да падат, започваме да мислим за това как ще се отопляваме. Има много варианти, всеки със своите предимства и недостатъци. Един от предпочитаните уреди за отопление е конвекторът, който може да бъде добра алтернатива на парното или скъпия климатик.

Какво представлява конвекторът? Какви видове има?

Конвекторът е вид отоплителен уред, който работи на принципа на въздушната конвекция. Конвекторите се различават основно по своята мощност, както и по начина на монтаж – те могат да бъдат монтирани на стената или да бъдат подови. Освен електрическите конвектори, на пазара се предлагат и водни вентилаторни конвектори. Те работят с вода, за разлика от климатиците, които работят с фреони. Вентилаторните конвектори могат да отопляват и охлаждат, но не може да се използва самостоятелно, а трябва да се монтира като отоплително тяло в локална отоплителна инсталация.

Как да изберем конвектор?

Когато избирате този вид отоплителен уред, задължително съобразете мощността с размерите на помещението, в което ще се използва. Колкото по-голямо е помещението, толкова по-мощен трябва да е конвекторът. Вентилаторните конвектори могат да работят добре в системи с котли или камина, но най-често се използват в локални системи с термопомпи.

Цената също не е без значение. По принцип по-скъпите конвектори предлагат по-добра работа и функции, затова е добре да инвестирате малко по-голяма сума, за да си осигурите максимален уют и комфорт.

Изберете и мястото за монтаж. Има модели уреди, които са със скрит монтаж.

Откъде да купим конвектор?

Може да намерите различни модели и видове конвектори в Технополис, Техномаркет, Бриколаж, Практикер, Зора и останалите магазини, в които се предлага техника. Популярни български марки са „Елдом” и „Теси”, а от световно утвърдените – Adax, Airlec, Campa и други.

Разгледайте промоционалните оферти за конвектори в Broshura.bg и изберете най-изгодната цена за отоплителния уред.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!