Конвектор

Намерихме 2 резултата за Конвектор в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Конвектор. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Конвектор Tesy и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

15.10 - 11.11 Бриколаж
12.10 - 08.11 GS Строймаркет

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Конвектор

Щом навън градусите започнат да падат, започваме да мислим за това как ще се отопляваме. Има много варианти, всеки със своите предимства и недостатъци. Един от предпочитаните уреди за отопление е конвекторът, който може да бъде добра алтернатива на парното или скъпия климатик.

Какво представлява конвекторът? Какви видове има?

Конвекторът е вид отоплителен уред, който работи на принципа на въздушната конвекция. Конвекторите се различават основно по своята мощност, както и по начина на монтаж – те могат да бъдат монтирани на стената или да бъдат подови. Освен електрическите конвектори, на пазара се предлагат и водни вентилаторни конвектори. Те работят с вода, за разлика от климатиците, които работят с фреони. Вентилаторните конвектори могат да отопляват и охлаждат, но не може да се използва самостоятелно, а трябва да се монтира като отоплително тяло в локална отоплителна инсталация.

Как да изберем конвектор?

Когато избирате този вид отоплителен уред, задължително съобразете мощността с размерите на помещението, в което ще се използва. Колкото по-голямо е помещението, толкова по-мощен трябва да е конвекторът. Вентилаторните конвектори могат да работят добре в системи с котли или камина, но най-често се използват в локални системи с термопомпи.

Цената също не е без значение. По принцип по-скъпите конвектори предлагат по-добра работа и функции, затова е добре да инвестирате малко по-голяма сума, за да си осигурите максимален уют и комфорт.

Изберете и мястото за монтаж. Има модели уреди, които са със скрит монтаж.

Откъде да купим конвектор?

Може да намерите различни модели и видове конвектори в Технополис, Техномаркет, Бриколаж, Практикер, Зора и останалите магазини, в които се предлага техника. Популярни български марки са „Елдом” и „Теси”, а от световно утвърдените – Adax, Airlec, Campa и други.

Разгледайте промоционалните оферти за конвектори в Broshura.bg и изберете най-изгодната цена за отоплителния уред.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах