Контейнер

Намерихме 3 резултата за Контейнер в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 3 промоции за Контейнер. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Контейнер и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Контейнер

Когато избираме бюро за офиса или кабинета си, трябва да предвидим достатъчно място както за работа, така и за всички предмети – канцеларски материали, документи и т.н., които трябва да са ни под ръка. За да се чувстваме комфортно, плотът на бюрото трябва да е максимално свободен. Контейнерът  е удачно решение за тази цел, като в него ще може да съхраняваме всички нужни предмети.

Какви контейнери има?

Контейнерът представлява шкаф с различен брой чекмеджета, които могат да имат или нямат заключващ механизъм. Контейнерът може да е вграден в бюрото, от лявата или дясната страна, като има бюра с контейнери и от двете страни. Бюрата могат да бъдат и с отделни контейнери, които да поставите от удобната за Вас страна.

В магазините ще намерите и самостоятелни контейнери, които да съчетаете с бюрото си и цялостното обзавеждане. Обикновено те са с две до четири чекмеджета, но може да намерите контейнери и с повече. Най-предпочитани са контейнерите с колелца, тъй като могат да се местят лесно. Въпреки това може да изберете и контейнер с крачета. Друг вариант са висящите контейнери, които се монтират за таблата на бюрото. Най-често те са с едно или две чекмеджета.

Откъде да купим контейнер?

Голям избор от контейнери и други мебели за офиса ще намерите в магазините за обзавеждане – Арон, Еником М, Зона, Явор, Лабиринт, Аико, Комо и т.н., както и в магазините за офис консумативи и оборудване. В Broshura.bg ще откриете изгодните и промоционални оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и изберете най-подходящите мебели за Вашия офис на достъпна и разумна цена.