Контейнер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Контейнер

Когато избираме бюро за офиса или кабинета си, трябва да предвидим достатъчно място както за работа, така и за всички предмети – канцеларски материали, документи и т.н., които трябва да са ни под ръка. За да се чувстваме комфортно, плотът на бюрото трябва да е максимално свободен. Контейнерът  е удачно решение за тази цел, като в него ще може да съхраняваме всички нужни предмети.

Какви контейнери има?

Контейнерът представлява шкаф с различен брой чекмеджета, които могат да имат или нямат заключващ механизъм. Контейнерът може да е вграден в бюрото, от лявата или дясната страна, като има бюра с контейнери и от двете страни. Бюрата могат да бъдат и с отделни контейнери, които да поставите от удобната за Вас страна.

В магазините ще намерите и самостоятелни контейнери, които да съчетаете с бюрото си и цялостното обзавеждане. Обикновено те са с две до четири чекмеджета, но може да намерите контейнери и с повече. Най-предпочитани са контейнерите с колелца, тъй като могат да се местят лесно. Въпреки това може да изберете и контейнер с крачета. Друг вариант са висящите контейнери, които се монтират за таблата на бюрото. Най-често те са с едно или две чекмеджета.

Откъде да купим контейнер?

Голям избор от контейнери и други мебели за офиса ще намерите в магазините за обзавеждане – Арон, Еником М, Зона, Явор, Лабиринт, Аико, Комо и т.н., както и в магазините за офис консумативи и оборудване. В Broshura.bg ще откриете изгодните и промоционални оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и изберете най-подходящите мебели за Вашия офис на достъпна и разумна цена.