Копирна хартия Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 15

    Открихме: копирна хартия

    Office 1 Superstore брошура до 31.08.2019
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Копирна хартия

В днешно време всеки офис разполага поне с една копирна машина, принтер, факс или мултифункционално устройство. Устройствата присъстват и в много домове. Освен характеристиките на машината, качеството на отпечатаното изображение зависи и от други детайли, като изборът на копирна хартия не трябва да се пренебрегва.

Каква копирна хартия има?

Копирната хартия се различава от стандартната, тъй като трябва да отговаря на различни изисквания, които се определят от нейното предназначение. Копирната хартия трябва да е по-плътна, като най-разпространеното тегло е 80 гр. Хартията се различава и по степента на белота, като по правило – колкото по-бяла е хартията, толкова по-ярки и наситени ще бъдат отпечатаните елементи.

При копирната хартия от значение е както да не прозира, което се отразява на качеството на двустранен печат, така и нейната способност да поема мастилото, за да не се размазва.

Копирната хартия може да е матирана или гланцирана, най-разпространените формати са А3 и А4, но може да намерите и хартия с формат А5. Освен с различна степен на белота, хартията може да бъде и с различни цветове – пастелни или ярки, неонови, като при някои опаковки се предлагат комбинации от различни цветове. Стандартните опаковки на копирна хартия са със 100 или 500 листове.

Откъде да купим копирна хартия?

Копирната хартия е един от най-използваните офис консумативи, затова е и широко разпространена в търговската мрежа. Може да намерите различни копирни хартии в магазините за офис оборудване и консумативи, в магазините за техника, в книжарниците и други. Разгледайте актуалните промоционални оферти за копирна хартия в Broshura.bg. Така ще може да изберете най-подходящата хартия и необходимото Ви количество, както и да откриете най-изгодната цена, на която да я закупите.