Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Корнизна шина Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Корнизна шина

Когато обзавеждаме дома си често малките детайли са от най-голямо значение. Когато сте подбрали мебелите, цветовете и вида на подовите настилки и стените, идва ред на декорацията. Едно от първите неща, които допълват интериора са завесите. Дали ще се спрем на тежки и плътни завеси или на ефирни и нежни пердета, това зависи от личните ни предпочитания. Но за да може да украсите помещението с тях, ще са Ви нужни корнизни шини.

Каква е разликата между корниз и корнизна шина?

На първо място – и корнизът и корнизната шина се използват за окачване на пердета или завеси. Те се различават по начина на закачване. Корнизите се използват по-често за завеси, но някои хора ги предпочитат и за пердета. Представляват дълга пръчка, на която са поставени халки с кукички. Корнизът може да бъде дървен, метален, като цветовете и стиловете са разнообразни.

Корнизната шина се монтира на тавана и най-често е изработена от ПВЦ или алуминий. Тя има релса, на която се „нанизват” кукичките или т. нар. „плъзгачи”.

Каква корнизна шина да изберем?

В магазините ще намерите различни дължини шини, като по този начин ще изберете точния размер за конкретното помещение. Трябва да прецените и колко реда пердета искате да поставите. Обикновено ПВЦ шините могат да бъдат с различен брой релси, а ако изберете алуминиева шина с един улей, може след това да монтирате още един или два.

Често корнизите са избирани поради естетически причини, но дори да закупите корнизна шина, тя може да бъде скрита с декоративен корниз. Той се монтира пред шината, а цветовете и стилът могат да отговарят изцяло на интериора.

Откъде да купим корнизна шина?

Може да намерите голям избор от корнизни шини в Практикер, Бриколаж, Баумакс, Практис, Аико, Икеа и т.н. Разгледайте техните промоционални брошури и открийте най-изгодната цена за желаната стока.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!