Косачка

Намерихме 3 резултата за Косачка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 3 промоции за Косачка. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Косачка и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Косачка

Тревата, както и косата, има нужда да бъде подрязвана през определен период от време. На помощ на зелените площи идва косачката, с използването на която тревата изглежда винаги свежа. Устройството за косене може да се срещне в различни разновидности с разнородни характеристики.

Какви видове косачки има?

Основните два вида косачки, които можем да срещнем, са моторни и електрически. Моторните косачки имат двигател, чиято мощност варира между 3-5 конски сили. Електрическите уреди за косене на трева пък се захранват с ток. Тяхната мощност може да стига от 800 до 1600 вата. Различните марки пък предлагат и модели в въздушни възглавници. Те от своя страна имат способността да проследяват изцяло терена, по който минават и по този начин да работят максимално ефикасно. Други видове косачки, които предлагат магазините за градинска техника, са тракторни, ръчни, акумулаторни, тримери за довършителна работа.

Каква косачка да изберем за поддръжка на зелените площи?

В зависимост от тревната повърхност, за които са предназначени, косачките могат да варират. За обработката на по-големи площи например се препоръчва използване на моторна косачка с двигател. Ако пък ще косим тревата в по-малък терен, спокойно можем да изберем електрическа косачка. Когато ще косим тревата на равна тревна повърхност, по-удобно ще ни бъде да се спрем на модел с колелца. Косачките с кош пък са удобни, тъй като ни спестяват време за почистване.

Откъде да изберем косачка?

За да поддържаме тревата в нашата градина в перфектно състояние, трябва да се погрижим за редовното и косене. Най-изгодните оферти за инструментите, които да използваме за целта, можете да разгледате в нашия сайт. В брошурата, която ще откриете там, ще видите предложения на редица големи търговски вериги, сред които Бриколаж, Практикер, Баухаус, Баумакс, Чечосан, Багира и Мастърхаус. Разгледайте и изберете Вашата нова косачка сега.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах