Коса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 10 от 9 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Коса

Косите са специални инструменти, с помощта на които извършваме косене на тревни площи. Косата е инструмент, който е използван още в дълбока древност, като има открити свидетелства, за употребата на инструмента в Древен Рим. И ако в миналото са използвали ръчните коси, то днес може да открием богато многообразие от различни модели електрически и моторни коси, които ни помагат да поддържаме вида на нашите дворове и градини в перфектно състояние.

Какви коси можем да срещнем?

Можем да срещнем различни видове коси. В магазините има електрически, бензинови, моторни, моторни бензинови. Освен това има разнородни машини, в зависимост от работата, която ще извършваме с тях. Някои коси са подходящи косене на  трева, други за плевели, трети за храсти. Най-старата коса разбира се е ръчната. Тя се състои от дълга и дървена дръжка, като на върха и има леко извито острие.

Как да изберем коси?

Важно е да заложите на качествени коси, за да вършите максимално качествено желаната работа. Колкото по-голяма е мощността на една коса, толкова по-добра е тя. Моторните коси са оборудвани с валове с голяма дължина, за да може косата да обхване по-голяма площ. Повечето коси са с прахово покритие, което ги прави по-лесни за почистване.

Откъде да купим коси?

Нашите  предложения за коси можете да откриете брошурата, качена в нашия сайт. Там сме събрали офертите на редица търговски вериги, сред които Практикер, Айко, Моббо, Карфур, Метро, Чечосан, Como, Бриколаж, Темакс, Багира и много други. Разгледайте брошурата още сега на нашия сайт и изберете Вашата нова коса на най-добра цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!